Jump to content

Arnst

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Arnst

  1. Når ca ble G-Busk diopteret produsert? G-Busk diopteret står helt originalt på en M67 der alt er inklusiv diopteret er beded i epoxy. Den gikk lett og ledig helt til jeg skulle gi den en omgang etterlengtet TLC, var en del skitt i og rundt irisblender. Så det skal være like før den er ute av gjengepartiet? Da kan det ikke være mere enn ca en halv gjenge som holder den fast? Prøvde med en varmluft loddestasjon, men den ga trolig nok ikke nok luft og temperatur (500C). Tror jeg skal ta fram litt grøvre varmeredskap og demonterer hylsa med gjengepartiet fra galgen. Sjokkvarmer så gjengepartiet til det slipper skruen. Reparerer gjengene og monterer alt i sammen igjen..
  2. Har stuck høydeskrue på et diopter. Trodde det var et Busk diopter. Men det er en helt annen skrue på høyde innstillingen. En mye mye grøvere skrue som nå sitter fast. Har gått å justere opp og ned. Men sitter nå skikkelig fast. Har prøvd med min miste Kongsberg rørtang å skru den både opp og ned. Er redd jeg ødelegger tappen som hjulet står på (blanke helt til høyre) Har varmet "mutteren" til ca 500⁰C uten att det hjalp. Ligger nå i rustløser. Hvor mye varme tåler den uten at ting går i stykker? Noen gode forslag? Se bilde.
  3. Diopter med støkk justeringsskrue for galgen opp og ned. Trodde det var et Hauges diopter men justeringsskruen er helt anerledes enn YouTube vieoen til skytterlinken.no.
  4. Har ikke sett at noen på nå ca 11 år har svart trådstarter. Om så så trenger jeg nye briller. Ja det skal skrues ut med fingrene (vanlige gjenger (skru mot venstre for å løsne)). Sitter det for hardt bruk en tang med mye elektrikker tape surret rundt på gripeflaten (så du ikke ødelegger blånering og seratering) Så er jeg enig med det som noen er inne på: gjør det enkelt (ikke forandre reglene for ofte). Da går det ann som for meg å finne fram geværet som jeg på grunn av hektisk jobb ikke har brukt siden jeg var 25, pusse over og reise bort på DFS banen og begynne å kose meg med noe av det jeg liker aller best.
  5. Arnst

    Våpen på vegg.

    Noen som vet hvor låsbare våpen rack for veggmontasje er å få kjøpt? Har våpenskap for innlåsing av vital våpendel.
×
×
  • Create New...