Jump to content

SondreÅ

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SondreÅ

  1. Hva med Hawke Sidewinder? Har litt lyst på den selv, så om noen har erfaringer med den mottas det gjerne! https://www.hawkeoptics.com/sidewinder-30-sf-8-32x56-sr-pro-ii.html
  2. Stod med samme valget nylig. Jeg endte på en T1x i GRS Bifrost stokk. Nydelig våpen Jeg valgte 17hmr i stedet for 22lr, da jeg for det meste kommer til å bruke den på 100m med elektroniske skiver.
  3. Tikka T1x i GRS Bifrost stokk
  4. Går vel an å få til en løsning uansett? Dersom du regner med å få godkjent søknad kan du vel levere inn våpen hos forhandler og la det være depositum på den nye riflen som du henter/får tilsendt når papirene er i orden?
  5. Fikk godkjent i dag, 2 uker ble fasit. Regner med det hadde gått raskere utenom fellesferien. Uansett godt innenfor av Sør-Vest politidistrikt Veldig greit å få papirene digitalt i Digipost!
  6. Dersom det kun er "å trykke på knappen" burde det også vært digitalisert, slik som det er hos f.eks. NAV ved endring i foreldrepenger. Venter på en søknad i Sør-Vest nå, foreløpig bare en uke, men forrige gang (ved gammel halvdigital løsning) tok det 1 dag.. Skulle tro dette gikk like raskt, selv om det er ferietid.
  7. Takk for svar! Er produktet linket til i første posten «solid nok» eller bør jeg legge på en tusenlapp for noe slikt som dette: https://www.jaktdepotet.no/tsunami-tactical-case-112cm Har ikke noe erfaring på dette området, men synes begge to ser robuste nok ut. Har skjønt at en enkel våpenkoffert til 500kr blir for svakt.
  8. Hei! Trenger tips til valg av riflekoffert til bruk på fly innenlands i Norge. Riflen er en Browning X-bolt S.L., så forholdsvis kort. Kom over en Tsunami-koffert til en grei pris: https://www.jaktdepotet.no/tsunami-riflehaglekoffert-122cm-flygodkjent Den skal være flygodkjent, så regner med den er robust nok? Bør jeg legge mer penger i dette, eller er dette godt nok til mitt bruk? Setter stor pris på alle innspill
  9. Søkte digitalt 3.10, fikk godkjent 4.10, betalte faktura samme dag og fikk papirer i posten etter en liten uke. Tommel opp til Sør-Vest politidistrikt!
×
×
  • Create New...