Jump to content

Skovlund

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skovlund's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • Dedicated Rare
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • One Month Later
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Heisann! Har en Schultz Larsen Victory i 6,5x55. Har kikket litt på kaliber 22-250. Det jeg lurer på er om jeg kan bruke samme sluttstykke og magasin med 22-250 løp?
  2. Noen som har erfaringer med Beretta S686? Har kikket litt på en s686 silver perdiz fra 1996. Regner med at alt fra Beretta er noe og ha, men det hadde vært artig å høre om noen her inne har noe kjennskap til denne modellen
  3. Vurderer å bytte ut F.Sarriugarten, hvordan er Winchester haglene? Skal i hovedsak brukes til Jakt.
  4. Som tittelen sier så har jeg en Schultz & Larsen Victory med Leupold qr baser. Til revejakta har jeg kjøpt en Termisk kikkert jeg ville hatt på den, denne bygger en god del og selv med super high ringer blir det heelt i grenseland. Vil en picatinny skinne bygge mer tru? Hva får man av brukbare ringer til picatinnyskinne som har hurtigfesting med mulighet for kikkertbytte uten treffpunktforandring?
  5. Heisann! Noen som veit vekta på en S/L Holmbro stokk?
  6. Ser ut som at pipene er loddet på vanlig måte på denne ja, så er nok ikke samme modellen
  7. Artig! Ja det er vel det jeg også har kommet frem til, var ikke så lett å finne allverden av info ellers om haglene fra F.Sarriugarte. Virker til å være ei ålreit hagle ja. Han som eide den hadde da kun denne igjen som var det siste våpenet han kvitta seg med etter antakeligvis ‘et liv’ med jakt, da han var veldig glad i den. Over/under løpene er kun loddet sammen forran og bak, slik at det da ikke er noe/ luft i mellom løpene på midten
  8. Ser tråden er ifra 2014, men prøver likevel. Jeg kjøpte meg et våpenskap hvor selger også da måtte selge med hagla. Fikk dette for ‘en slikk og ingenting’. I våpenkortet står det kun San Remo og ikke noe mer. På kolbekappa står det F.Sarriugarte så regner vel med at dette er fabrikatet. Stemmer også med at pipene er loddet forran og bak. Ta kontakt hvis du ser dette @Streamdip
  9. Det er jeg ikke sikker på, børsa mi er fra 2019 og den til broderen er ifra 2021. Mulig det er en liten forskjell på de?
  10. Takk for svar Når jeg har kinnstøtta mi max i bunn så må jeg fortsatt skru den av for å få ut sluttstykke, derfor jeg lurte på om det var normalt.
  11. Heisann. Har kjøpt meg en S&L Victory med KKC brown stokk. På denne får jeg ikke ut sluttstykket uten å skru av kinnstøtta. Broren min har samme børse med KKC orange uten det problemet. Hørtes det kjent ut for noen? Mulig jeg må få filt/justert litt på kinnstøtta?
×
×
  • Create New...