Jump to content

Arenor

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Arenor

  1. Den fungerer fortsatt utmerket til mitt bruk. Jeg har byttet til tandemkross avtrekk, og er veldig fornøyd med det.
  2. Til mitt bruk så fungerer den i hvertfall utmerket, får fine samlinger, og somregel 45+ på 5-skudds serier. Det er nok ikke pistolen som hindrer meg i å skyte bedre enn det...
  3. Jeg har en Buckmark Black Label, skutt noen tusen skudd med nå. Går kjempefint, sjelden klikk eller andre problemer. Den har rail på hele toppen, og under løpet foran. Gjenget for lyddemper eller kompensator. Valgte den fordi den så litt mer "pistol" ut. Mengder av oppgraderinger og annet snacks å få tak i til den også. Kjøpte min på Skitt Jakt i sandefjord.
  4. Pynt/fantasy. Har vel ingen reell funksjon, annet enn å være "tøff". Strengt tatt er den vel ikke ulovlig å innføre, ref. innlegget til @Tjukkas over her. Ligner på noe fra zombietools.net.
  5. Jeg elverte søknaden i på Kongsberg politikammer, fikk der beskjed om at den ble sendt til Skien for utsending til et våpenkontor som skulle behandle den. Blei deretter sendt til Stokke, og godkjent. Hvorfor det gikk smertefritt for min del, vet jeg ikke. Første gangs søker, sendte 5 søknader sammen.
  6. Sendte søknad 9. januar, fikk brev datert den 20. januar om at søknaden var mottatt 15. januar, og pga stor pågang måtte beregne en behandlingstid på 3-4 måneder. Fikk nytt brev 3. februar med godkjent søknad. Dette er sør-øst politidistrikt.
×
×
  • Create New...