Jump to content

Elg

Members
 • Content Count

  84
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nok en "interesang" utvikling i denen saken. https://www.nrk.no/norge/butikkeier-siktet-for-vapensalg_-fikk-lov-av-politiet_-ifolge-forsvarer-1.14872641 Forstår denne artiklen som at dette har vært forbutt lenge, men ingen viste det før i dag. Selv ikke butikken som har tillatelse for salg fra politiet.
 2. Har man begynnt å skyte ipsc production optics og optics light i Norge enda? Noen som vet om forbundet kommer til å prøve å få de godkjente i forholdte POD? Hva hadde vært perfekte våpen til de klassene?
 3. Ja, ser feilen min. Men, lurer virkelig på om noen hadde fått godkjent den riflen i dag?
 4. Slik som denne? https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=122597566 Den har sikkert blitt kjøpt lovlig, i god tro, på et tidspunkt man kunne det. Men det er jo et par feil i anonsen. Eller har HK940 kommet på godkjent listen i det siste?
 5. Om riflene man har ikke vil være lov eller om man ikke er aktiv på internasjonalt nivå, til hvilket land skal man kunne eksportere riflene man ikke får lov til å ha mer til?
 6. Det er min annonse det linkes til over. Og, nei, den passer ikke til Glock 19. Den passer Glock 17, 17L, 22, 24, 31, 34, 35 (37 er riktig størrelse, men den vet jeg ikke, pga den bruekr en 45 patron) Og den passer passer så vidt jeg vet ikke til Gen 4 rammer. Har ikke testet dette, men ut i fra bilder og hva jeg har lest om det så vil den nok ikke passe. Her er link til Ul firmaet, de lager til Glock 19, men jeg vet ikke om de lager til Gen 4 enda? http://www.uhl-gmbh.de/waffen/kk_wechsel/ws_17_glock_19/ws_17_glock_19.htm Send dem en mail og spør.
 7. Hvilken organasjon i Norge gjør mest for våpen eierne? Var vel i Jatk jeg leste i kommentar til lovforslaget om registrering av magasiner, så var holdningen "det angår ikke oss, for jegere trenger ikke magasiner med 10 skudd" og "det går mot en ny avgift" DFS vil ikke bry seg og det, ikke NSF heller antagelig. Det er de 3 store. Alle de andre er sære og små, selv samlet så er de forstsatt veldig små. Mitt intrykk er at det er lettere for dem å holde sammen, da de har mere å miste. Problemet er også at uten NJFF, DFS og NSF så stiller man veldig svakt. Mens dem virker veldig konflikt skye. Alle organissjonene virker det som kun informerer det som gjelder seg og sine, ikke helheten.
 8. NRK Dagsrevyen kl 19.00, dato og link står sikkert et sted i denne tråden. Så vidt jeg husker så spurte programmleder: "Vil / skal man nå forby halv automatiske våpen" Storberget "Det er en av de tingene vi nå må se på" Sitat etter hukommelsen. Det er det nærmeste jeg klarer å huske, noe slik uttalesles. Men dette var selvsagt etter at han hadde stått noen dager/uker (?) før og sagt at vi må ta vare på våpen eierne.
 9. Elg

  Colt python

  Colt vs. S&W er en gammel diskusjon. I Norge i dag så vinner nok S&W, pga. Colt har lagt ned all revolver produksjon (- SAA) Men etter å ha sett på og samenlignet dem så må jeg si at Colt er 2 hakk over S&W på det meste!!!! Har en Colt Python med 8" løp som jeg vurderer å selge. Syns 8" blir for lang, eller helst bytte i en 4". Importere selv, ja fult mulig det, men da må du nok belage deg på å betale mye mere en 7500,-
 10. Elg

  Heckler & Koch 770?

  Her kan du finne det. viewtopic.php?f=29&t=21938
 11. Hva står det i godkjenningen av forbundet? Opprinnelig, ble kun pistol/revolver godkjent eller slik som det står i §7.? (gidder ikke sjekke) at NFPS skytter det IPSC skytter?? Det er en stor foskjell? Ja, er det noen som har mere info om forsøket for 5 år siden? Speiselt komunikasjon med POD /JD. Hva med de som har kjøpt det, allerede? Hva med de som konkurerer internasjonalt? Nå kan vel verken jeg eller noen andre normenn bli verken NM, EM eller VM i praktisk hagle eller 3 gun match. Da kan jeg vel skrinlegge planen om praktisk hagle.
×
×
 • Create New...