Jump to content

joll62

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har kjøpt en ganske fin M55, men liker ikke helt at stokken er lakkert. Var stokken lakkert som ny, eller er det noe som har kommet til underveis?
 2. Jeg skal montere kikkert på min tikka m55 med optilock og mangler skruene som fester ringene til basene. M5 visstnok. Noen som har det? Jeg trenger også tre skruer til ringene. M3 kanskje? 

  1. vavlo

   vavlo

   Din lokale våpenpusher bør kunne skaffe disse fra Schou om han ikke har de på hylla. Om jeg ikke husker helt feil er ringskruene M 3,5. 

  2. joll62

   joll62

   Takk for svaret. Jeg må ha nye baser da den ene er for smal for sporet i rifla. Kjenner du til riktig betegnelse for baser til Tikka M55?

 3. Ja, jeg bruker de skruene. Men jeg tar en tur til butikken for å kjøpe gjengetapper og bor.
 4. Det er en kort skinne for det fremre kikkertfestet. Jeg skal benytte det til et rødpunktsikt i første omgang. Men det skal altså bores to hull som skal gjenges. Jeg sjekket med M3, men skruen er større. 8-40/M4 høres bedre ut. For sikkerhetsskyll så lager jeg et "prøvehull" i noe skrapjern. Takk for svaret!
 5. Hei, jeg skal montere en weaver base sight monting 46 (48046 er nummeret på pakka) på M59 kassa. Hvilken dimensjon på gjengetappen og gjengeboret skal jeg bruke?
×
×
 • Create New...