Jump to content

Buno83

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About Buno83

 • Birthday 01/12/1983
 1. Da har man omsider fått deg en Marlin 1895G i hus. Orginal JM uten microgroove. Har bestilt ghost ring sikte da noen har fjernet skuret. Ser ikke behov for kikkertsikte på denne. Trenger litt puss og kjærlighet men jeg er mer en fornøyd så langt.
 2. Denne tråden er skummel da lysten på enda enda lever action kommer sigende og må vel inn til byen og levere en ny søknad 😋 Må jo ha en rifle til storvilt også i lever action regner med at "go to" kalibret her er 45/70? Hvilke andre kaliber er egnet for elg uten og måtte lade mot rødstreken for og klare kravet?
 3. Var ute etter en 9422 selv, men det dukket aldri opp noen på finn ( til en vettig pris ) da jeg var på leting, Så ble en Golden boy i stedet. Virker solid nok til mitt bruk
 4. Man kan vist nok montere kikkert på en Golden boy. Har en selv med octagon barrel. Så nylig en youtube video av en Golden boy med kikkertsikte så skal undersøke nermere
 5. Har øynene på en rifle jeg vurderer og kjøpe men den har noe rust på låsekassa. Ser i mine øyne ikke så allvorlig ut men jeg er ingen expert så tenker at det er bedre og spørre her inne, Rifla er forøverig en Browning BLR 308, Og prisen var ikke alt for avskrekkende.
 6. Skal ta en telefon å høre, satser på en god løsning. Ellers har mann et par timers biltur forran seg for og hente ny søknad hos sheriffen.
 7. Så da burde det holde.? Håper på det beste og skal prøve og pressisere bedre ved min neste søknad
 8. Hei folkens. Skal kjøpe meg en Winchester 94 og har levert en våpensøknad. Venter på godkjennelsen men i mellomtiden har jeg blitt usikker på om jeg skulle ha skrevet "repeter rifle" i søknaden. Jeg skrev under våpen type kun Rifle, og 30-30 kaliber. Dama i skranken så over søknaden og sa den så grei ut, men etter litt googling så begynner tvilen og komme. Noen som har vært borti noe lingnende? John.
×
×
 • Create New...