Jump to content

Leo_

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Leo_

  1. Hei! Starter året med ny Glock 17 gen5 MOS, i Production Optics, med nytt regelverk, så her må det fikses. Jeg har vurdert å bytte hele avtrekket, men foreløpig tenker jeg å fikse pistolen på gamlemåten - ny connector og fjærer og pollere opp. Men å handle deler til våpen er ikke alltid helt kurant på denne siden av dammen, og nettbutikkene er... så som så, så da tenkte jeg å lytte til erfarne fjellfolk og spørre: Hvor får jeg kjøpt et knippe fjærer og en minusconnector eller to? Brownells var første tanken min, men jeg ble heller skuffet over utvalget... Målet er naturligvis å komme ned mot 3 pund avtrekk, med så kort pre- og overtravel som mulig, uten at det koster mange-tusen-fem-hundre, er det noen som har tips å komme med?
  2. http://webavisen.no/artikkel/10511822/skadedyrkontroll-med-luftgevaer.htm
  3. Har ikke fått tak i mennesket, fikk kun til svar at "hun er dessverre ikke her i dag", fram til her om dagen. Har nå dialog med en behandler i Trondheim som skal få søknaden min oversendt fra Midtre Gauldal. Da har jeg lært å forholde meg til et kontor som har mer enn ett menneske som behandler våpensøknader.
  4. Tidene har visst forandret seg. 13. mai leverte jeg inn søknad på Heimdal som da blir sendt til Midtre Gauldal. Jeg har purret og purret, i dag fikk jeg vite at hun som behandler er sykemeldt, det var visst ingen prosedyre for fordeling av arbeidsoppgaver, så jeg får visst ikke hentet ut søknaden min for å sende den et annet sted i stedet. Ventet 6 uker og har ingen formening om hor lenge det er igjen.
  5. Jeg har nettopp kjøpt ny rangebag, en 5.11 RANGE READY BAG BLACK. Jeg ville ha en stor bag, men som ikke kostet flere tusen kroner. 5.11 RANGE READY synes jeg er akkurat såvidt stor nok og koster 1'100kr her i Norge, men leser du tester blir den omtalt som svær. God nok, akkurat stor nok, til rett pris, er min mening.
×
×
  • Create New...