Jump to content

Svåsand Custom

Members
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Du trenger en hakenøkkel i riktig dimensjon. Feks: https://www.ahlsell.no/33/verktoy/handverktoy/trekkeverktoy/skift--og-hakenokkel/642867/ Evt. skrujern og hammer om du tillater att det blir merker på mutteren med spor på. Om du er usikker på retning, så se for deg att ringen med spor i er en bolt og skal skrus inn i låsekassen. Når du får løs den lille ringen med fire spor kan du skru av handguarden, deretter bytte løpsmutter om det trengs. Du har noen merker på mutteren fra montering, du skal lage merker på motsatt side av sporet. Husk timing av løpsmutter og korrekt moment ved montering.
 2. Ønsker å kjøpe nedre låsekasse eller komplett rifle av typen: Armalite AR10A Armalite AR10B DPMS Panther Mod LR-308 / AR 308 Heckler & Koch MR308 / MR762 JP LRP-07 Har godkjent søknad på Armalite AR10 Låsekasse. Denne kan med enkelhet kunne endres til annen produsent eller komplett rifle.
 3. Som sikkert flere andre her og andre steder i verden, har jeg hatt litt "problemer" med meg selv og min PAR.. Det hele gikk ut på att jeg ikke missbrukte den hardt nokk,og det førte til hva jeg trodde var klikk, dobbeltmatinger, feilede utdrag osv osv. Det store problemet var att jeg ikke fikk bolten i lås, og det er en veldig enkel løsning på problemet. Det ligger en O-ring bak extractoren på bolthodene, lik M16 bomt hodene, som går med en rimelig høy hastighet og en del moment. Det er hastigheter og moment puselankene mine ikke alltid ønsker å påføre denne søte rifla for. Her er noen bilder av hvor den O-ringen sitter, og den er bare å kaste i søppla. Evt ta vare på den om du skulle være usikker. Rundt fjæra markert med orange sitter det en sort O-ring orginalt. Jeg valgte også å kutte ned gummi trappen inni fjæra. Håper det kan løse noens hodebry med ei ellers kurant børse. Mi samler forøvrig ish 25mm på 100m med dårlig anlegg 😊 NB: En må fremdeles ville att børsa skal gå i lås, det blir bare vesentlig lettere.
 4. Lite PAR telatert da 😂 Sikkert enklere å kjøpe en i riktig størrelse 😊
 5. Tenker du handtak du lett kan nå med høyre handa mens på tofot feks? Har vert inne på noe slikt for liggende skyting feks 😁
 6. Har ikke kommet meg på banen enda, kanskje i løpet av helga. Teoretisk sett, både ja og nei. Demperen er ikke lenger i nærheten av handguarden, men ett lodd på enden av ei forholdsvis tynn pipe vil gjøre endringer i svingninger, men det er å håpe att blir mest mulig korrekt 😊
 7. Sonic 35 demperen, som er rett under 35mm utvendig passer veldig godt etter det ble litt mer plass invendig i handguarden 😊
 8. Når det kommer til bredden på "søyla" i nato specen, så er ikke den noen kritisk flate. Det som er viktig her et att der som skal monteres på faktisk har klaring der de skal ha det, og får de riktige annleggsflatene. så det blir jo 15.6- radien i vinkelen om du skal være på den sikre sia. Altså, modellere så radien starter på 15.5 bredde feks. Edit: Så skal ikke anleggs flatene på skinna kjøres med 3D surface regner jeg med? Det er noe kritisk å ha korrekte flater i de områdene.
 9. Hvilke features er det på kassen som krever 3d surface da? Må gjerne dele masse bilder av hvordan dere legger baner, fixturer osv! Hvilken type maskin skal det kjøres i? Skulle gjerne vert innom og sett litt når prosessen og programmene er "ferdige"
 10. Regner med du legger verktøybaner i NX? Kjører du ting i 3, 4 eller 5 akse maskin? Kjører du sidene av pic skinna på en feks B-akse kan du jo bruke en vanlig pinne fres? Og jeg ser ikke noe negativt i å ha en radie der. Der igjen ser jeg ikke behov for en radie for å avverge bruddanvisning osv?
 11. Ikke er jeg noe børsemaker, og ikke har jeg vert borti for mangen montasjer, men det er jo flaten oppå og vinkelen under montasjen legger ann mot? Så lenge det er nokk plass bør det gå fint vell? Vil du gjøre det slik pga verktøy tilgjengelig eller?
 12. H-bar piper passer forresten i PAR. Hvertfall denne billig pipa fra brownells, med ca 1mm klaring til pumpe mekanismen. Jeg har tenkt å dreie den ned og plombere gassporten på min. 😊
 13. Mistenker at det store problemet er att denne treffer litt høyt på bolt releasen og att det gjør att den mister mye av energien sin her.
×
×
 • Create New...