Jump to content

Lodderocken

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lodderocken's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Kan man skru skruen for langt ut eller er det en sperre på 1kg på skruen? Eventuelt hvordan vet du at du har 1kg avtrekk? Syns den er litt for hard for presisjonsskyting.
  2. Takk for svar og tilbakemeldinger. Endte opp med en Swarovski Z4i 2.5-10x56 som skal plasseres oppå en tikka t3 med berserk stock, demper og tofot. Vil tro jeg blir fornøyd med min første rigg. Noen av dere som vet noe om hvilken str. jeg må ha på leupold ringene? Er det low eller medium som gjelder på swaro med 56 åpning? Bare å komme seg på bana etterhvert å få skutt inn dyret før det bærs til skogs. Gleder meg til å få testa kikkerten i sine rette omgivelser.
  3. Hei. Jeg er på utkikk etter en ny kikkert. Tenker da 3-12x56 med opplyst retikkel. Åpen for andre forslag men lys bør det være. Veldig usikker da jeg leser så mye forskjellig om samtlige kikkerter. Viss du skulle brukt 10000kr +- minus på en kikkert idag i den kategorien, hvilken ville du anbefalt og hvorfor? Docter Kahles Zeiss Burris Leupold Meopta har vel kikkerter til den prisen i denne kategorien. Burrisen da noe underlegen kanskje i forhold til de andre?
  4. Har valgt ny rifle, en tikka t3x med berserk stock. Ser nå at jeg kan få med en Kahles CSX 2.5-10x50 m/lys for kun 11000kr ekstra i den pakken. Dette er vel en kikkert til rundt 16000kr om man bestiller alene. Leser kun positive ting om denne. Er vel kanskje en kikkert som er hakket over de tidligere nevnte?
  5. Sett litt på disse to med opplyst retikkel. Hvilken av disse mener dere er den beste, argument for og imot. Evt hvilke andre kikkerter i samme prisklasse burde jeg ta en titt på? Har også sett litt på Burris Four X 3-12x56 med opplyst retikkel. Ser mange skryter av denne. Ligger vel på ca 4lapper under de nevnte. Hvordan klarer den seg opp mot de to?
  6. Takk for innspill Erebor. Da ble det bestilt en t3 med ny boltmuffe.
  7. Takk for info! Spørst om ikke jeg bare skal gi det et forsøk.
  8. Nesten umulig å få noe jakt på rådyr/hjort her i romsdalregionen for oss som ikke har familie/slekt som er grunneiere eller er i store jaktlag. Må nesten bare ta det man får.
  9. Hei. Drar opp igjen den gamle tråden her. Noen som faktisk har vært på jakt i området siste årene? Og er det noen her som vet hvordan det ligger an med dyr der fortiden?
  10. Hei. Da ser det ut til at det blir å gå til anskaffelse av ny rifle for sesongen. Det står imellom: Tikka T3 lite 6,5X55 med GRS berserk stock (11990kr) Tikka T3X lite 6,5X55 med GRS berserk stock (14490kr) Har sett på nye oppgraderingene på T3X vs gamle modellen, men da jeg heller ikke er kjent med gamle T3 vet jeg ikke hvor stor betydning dette har? Ser at omtrent halvparten av det som er oppgradert ligger i selve stocken noe som blir irrelevant med grs berserk? Er det verdt å betale de 2500kr ekstra er da mitt spm, da jeg helst kunne tenkt meg å lagt disse oppå budsjettet til en bedre kikkert. Takk for svar.
×
×
  • Create New...