Jump to content

oksolberg

Members
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

oksolberg's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. oksolberg

  Jaktbil

  Tusen takk for gode tips!
 2. Kjøp deg et par gode fjellstøvler og gå på støkk. Neida. Men kjenner meg igjen i det du sier med at fuglehundmiljøet kan virke litt tøft. Har personlig hatt få gode opplevelser med Fuglehunder. En kar jeg kjenner hadde en Gordon som han ikke løfta en finger for å trene, men det blei tidenes fuglehund. Den døde dessverre før jeg fikk oppleve det, men det sies at siden har det aldri vært jakta med så god i bikkje i det terrenget. Merkelig greier, noen legger ned null innsatts og får ei god bikkje, andre jobber ræva av seg og ender opp med en "skopusser" uten like. Lykke til!
 3. oksolberg

  Jaktbil

  Hei! Er på utkikk etter en jaktbil. Har nærmest bestemt meg for en suzuki xl7. Men er det noen som vet hvor mye bensin den bruker på mila, og hvor mye diesel den bruker på mila. Vil helst ha Bensin pga litt mer kraft. Ellers hadde det vært morsomt å få høre noen andre forslag på en god jaktbil. Pris, helst under 60 000. Skal helst være såpass med plass baki at man kan sove der. På forhånd takk.
 4. Tenker jeg skal montere lyddemper så munningsflammen blir vel så og si borte. Har en ombygd Mauser 30-06 nå og er fornøyd, så da fortsetter jeg nok med det. Takk for tips
 5. Jakter elg. Noen som har noen formeninger om hva som er best? Sikler litt på en Tikka T3 Forest. Noen som har noen erfaringer å dele?
 6. Viktigste er å finne ei hagle som passer. Men kan anbefale Star Baikal, eller Sauer og Sohn
 7. oksolberg

  Jaktsekk

  Har prøvd den under jakta. Synes reimene var lite tilpasse skytesituasjoner. Spesielt på støkkjakt opplevde jeg at hagla traff noe på reima og sklei av. Er enig i at den var god å bære
 8. oksolberg

  Jaktsekk

  Når man bærer lett sekk synes jeg de er mer i veien en til nytte. På lengre turer med tyngre last derimot er hoftebelte helt konge.
 9. Kjøp en star baikal så har du hagle livet ut
 10. oksolberg

  Jaktsekk

  Er på ute etter en jaktsekk, i vadmel, uten hoftebelte og helst tynn brystreim. Etter litt søking på nettet virker det nærmest umulig å finne. Noen som kan hjelpe??
 11. En ting er viktig å huske på når man er på reinsjakt. Dødt kjøtt veier MYE!! Ikke fell begge dyrene på samme dag
 12. Heisann. Nytt medlem fra østland. Jeg er 16 år og har rukket legge en elg i bakken og noen ryper. Fint å ha et forum som dette å diskutere og snakke sammen mens man teller ned til høst og jakt. 160 dager til 10. september 185 dager til 5. oktober
×
×
 • Create New...