Jump to content

OlaRolstad

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ha ha. Det er vel en av de største fordelene med SIG P210. De sier pang hver gang, i motsetning til italieneren som overtok i militærfeltklassa. Der er det mange som har problemer med dårlig utkast i klubben min. Såkalt "stovepipe" Hvis jeg forstår deg riktig, så mener du den bøyla som går fra avtrekkeren og rundt magasinet til avtrekkerhuset?
 2. Tusen takk for presist og konstruktivt svar. Det er slitasjespor etter mutteren i ramma, så en slik glidehylse og polering av gamle spor skal bli. Min er 6" med kornet på løpet, så er veldig presis ja.
 3. Min har en festeskrue til avtrekkshuset. Den har nummer P75229. Er vel fra -70 tallet. Justering finnes vel ikke bortsatt fra strammingen på hammerfjæra. Den har jeg ikke rørt i det hele tatt. Sitter en liten mutter og en kontramutter der. Ser at de to kan byttes ut med en rund "dings" med ett gjenget hull på midten. Vil tro den sklir bedre i ramma enn de to muttrene, men har kanskje ikke så mye å si?
 4. Ja, har vel en stopp med pistol, men ikke revolver. På pistol liker jeg at det er et godt trykkpunkt, slik at jeg vet når skuddet kan komme. Jeg skyter bare felt og ikke baneøvelser, så det meste går på kort tid.
 5. Nei, ikke langt. Men det skal til hardere trykk for å nå trykkpunktet enn selve avtrekket. Går fint ved god tid, men har lett for å gå av skudd ved tidspress. Blir egentlig ikke noe markant trykkpunkt som jeg er vant med på andre pistoler.
 6. Hei. Jeg har en P210-5 som avtrekket er litt rart på. Fortrykket er tyngre enn selve avtrekket, og jeg synes det er vanskelig å skyte fort f.eks feltskyting på 8 til 10 sek. Vet at denne pistolen var mye brukt før, så det finnes sikkert noen her inne som "kan" Neuhausen. Den skal ikke være mye brukt og er godt pusset og rengjort. Presisjon og pålitelighet er det ingenting å si på.... Mvh Ola Rolstad
 7. Hei. Hva som går til stock 2 og 3 vet jeg ikke. Jeg har kjøpt andre deler, og dette leveres raskt. Går ca 1 uke til pakka tollbehandles.
 8. http://www.tanfoglio.it/shop/?sl=EN
 9. Hei. Longwitz Speedloader Variant L 305-241 skal i følge div. forum være perfekte til MR73 .357/.38. Har ikke prøvd sjøl.
×
×
 • Create New...