Jump to content

fuglejegeren

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by fuglejegeren

  1. Hei, jeg har fått ett par pilla Outlaw x skytebriller, men har ikke så veldig god peiling på merkingen på glassene. Det ene glasse er rød/oransj merket 52hc. Det andre glasset er gult og merket med 58hc Det tredje glasset er lilla og merket med 44n. Jeg lurer på hva tallene betyr og bokstavene som står etter tallene, og eventuelt når dere bruker de forskjellige glassene og hvorfor Håper det er noen erfarene skyttere som har noen svar:-) På forhånd takk:-)
  2. Hei. Jeg har fått ett par pilla Outlaw x skytebriller, med tre forskjellige glass. Det ene glasset er rød/oransje og er merket med 52hc. Det andre glasset er gult og merket med 58hc Det tredje glassets glasset er lilla og merket med 44n. Er det noen erfarene pilla brukere her som kan forklare meg merkingen på glassene og når dere bruker dem? På forhånd takk
  3. Hei, jeg skal kjøpe meg en ny hagle som skal brukes til konkurranse, har sett på DT10 og 692, men har ikke noe særlig erfaring med noen av dem. Er det noen her som har noen råd? På forhånd takk:-)
  4. Ja kongsvold er en god del breder enn breidablikk, det er derfor jeg lurer på om jeg kan gå ned litt på lengden. Med tanke på att de blir lettere og manøvrere i skog og kjerr. Jeg går en del på jaktprøver med hundene mine så stålkanter kan jeg ikke ha på skine. Blir nok ikke så populær på prøve da
  5. Hei. Jeg er på utkikk etter nye fjellski, var innom xxl i dag og der hadde dem Åsnes kongsvold. De var i størrelse 180c. Jeg er forholdsvis en stor kar på 198 og rundt 113kg. Jeg har i dag Åsnes breidablikk 200cm som jeg er godt fornøyd med. Men ønsker meg litt kortere ski siden jeg går my i bjørkeskog og diverse på fjellet. Er det noen som har erfaring med dette?
×
×
  • Create New...