Jump to content

vepern

Members
  • Posts

    85
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

vepern's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • Collaborator
  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. vepern

    Zeiss V8

    Fins ikke ennå.. På min 2,8-20#56 bruker jeg en butler creek objektiv del til okularet og alu flip delen til objektivet. Fungerer det:-)
  2. Skal jaktdepotet eller noen andre ta inn denna? Skulle gjerne hatt en 3-4pakker. Noen som vet? Merke Federal No. P138 Wing-Shok High Velocity Kal.12/70, 1500fps, 1- 3/8oz load , No.4 ,5 ,6US
  3. Kjøpte en osuma montasje der for ca. 1 måned siden å den handelen gikk meget bra. Ringte inn der. Kom gjennom på 2. forsøket. Ønska å kjøpe en montasje å spurte om de kunne ta mål på et par. Det kunne dem. De sa at dem ville ringe opp så fort dem hadde målingene. Etter ca. 4min ringte dem meg opp igjen med resultatene. Endte med handel. De sjekka kjapt tlf nr mitt opp mot 1881 å fikk adressen. De sa dem ville sende den imorgen( ringte rundt 15.30), hvilket dem gjorde. Hadde montasjen 2 dager etter tlf samtalen.
  4. Her er min Benelli M2 APG ibruk. Skulle du ville gå for den må du nok belage deg på å kjøpe ny da det er få av den i norge = skjelden å finne på bruktmarkedet. Ligger også et par filmer på kanalen med min tidligere standard/svarte m2
  5. Bruker å pusse min etter ca 1000skudd for at den skal veksle 100% problemfritt med lette 24g lerduepatroner. Har aldri opplevd vekslingfeil med 28g eller tyngre ladninger. Her snakker vi tusenvis av skudd før første vekslingfeil.
  6. Anbefaler å gå for en brukt benelli m2. Kjøp den til best pris. Ikke bry deg om den har gått 200skudd eller 20k. Dette er ei hagle som varer.. Min nåværende m2 apg 60cm løp har gått i overkant av 34k og er like fin. Hadde tidligere 65cm svart m2. Solgte den ved 25k skutte skudd. Den var også like driftsikker. Til referanse så ryktes det om at den svenske trickskyttern Jocke Smalanning har en M2 som har gått over 1,1million (per april 2014). Var visst kun noen smådeler som var bytta på den. Ellers var det samme løp,kasse,sluttstykke og stokk som fra dag 1.. For å få optimal balanse må mag forlenger monteres. Viss ikke det er aktuelt er Benelli Comfort ( relativt lik pris) et bedre valg da den har 4+1 skudd som gir et lengre forskjefte og bedre balanse. Bakdelen med denne er at den har blånert løp og blankt sluttstykke (gjenskinn) viss hagla også skal brukes til postjakt på due,kråke osv. M2 har svart/matt løp, svart sluttstykke. Er en ting som må nevnes. Min tidligere svarte m2 hadde lett for ruste ved bakre del av løpet. Her måtte det pusses/smøres hver gang den hadde vært uti fuktig vær. Min nåværende apg camo m2 har ikke dette problemet da camo belegget gjør børsa i praksis rustfri/vedlikeholdsfri Bare pass på å smøre chokene/gjengene en gang iblant å du er good to go Lykke til med kjøp
  7. Er forresten 16joule vers jeg har. Ser at jeg får ca 35 gode konsise skudd på 165bar i pcp tanken. Testa litt på 37meter igår. Fikk jevn høydespredning på disse. Tapte ca 2cm i høyde etter ca 40skudd. Litt mere ujevne høyde/samlinger på skuddene etter. Ser ut som tanken/børsa liker seg best på ca 120bar+ Spent på å se resultatet etter jeg får fyllt opp "magasinet" maks og se hvor mange gode konsise skudd jeg får ut av luffa
  8. Hei. Har kjøpt meg en pent brukt Hammerli ar20 ft kal. 4,5. m/300bar pcp tank. Med på kjøpet fikk jeg med meg en 300bar dykkertank. Denne ble trykktestet 10/12. Og er merket "Å" med tallet 38 under. Dette er hva jeg har hørt om dykkertanker. Er helt fersk innen pcp gevær så hadde vært topp om noen kyndige kan bekrefte/avkrefte mine påstander. Stemmer dette: -Nye tanker godkjent 3år? -Neste godkjenning hvert 2.år? -Tanker med merket "Å" ikke godkjent for bruk under vann men er godkjent 5år etter godkjennelse dato for bruk ekslusive dykking. Hva står "38" tallet for under Å'n (innringet i samme sirkel)? Slik tanken er nå får jeg ut ca 165bar i pcp tanken min. Ønsker å få fyllt den opp til 300bar slik at jeg kan få lada opp børsa maks. Noen som vet hvor dette gjøres enklest( mest medgjørlige folk ) i Hamar området? Er også villig til å kjøre noen mil viss nødvendig . Vet brannvesenet er et alternativ. Dykkerklubber bør være en mulighet kanskje. Andre? Er forresten stor fornøyd med luffa mi. Har bare testet H & N sport baracuda hunter kulene som fulgte med på kjøpet. Samler lett 10skudd på 8-9mm med disse( 8-9mm hull, ikke trekt fra 4,5mm) ,avstand 24m. Selger prata på at match kulen innen samme merket gikk så å si hull i hull på samme avstand. Tips til andre gode kuler tas imot med stor takk ? Vet at det ikke er noe fasit på hva som går bra i børsa mi men kvalitets kuler er et godt sted å starte
  9. Vitsen er enkelt å greit at jeg har en Maxim å skal ha en lettest mulig demper som ikke demper dårligere en den. Ut ifra specs så kommer jd184 nærmest. Skal hovedsakelig brukes til jakt samt innskytinger på bane. Er det noen som har fått brent igjennom en del skudd i sin å kan si noe om holdbarhet på jd184? Samme erfaring er også interessant med jd151/jd224?
  10. Noen som har testet disse opp mot hverandre? Hvilken demper best en kal. 6,5#55 i praksis? Er det hørbar forskjell? Er også av interesse viss noen har testet et annet kaliber med samme dempere opp mot hverandre. Takker på forhånd for svar:)
  11. Kuli Fikk du med deg nøyaktig vekt på den r93 success'n du kjente på? Vurderer denna børsa sjøl grunnet lavere vekt en r8 success. Har til nå ikke funnet en butikk som lagerfører denna. Har kun kikka på bilder. R8 success er noe av det beste jeg har holdt i men er uaktuelt grunnet vekta på ca 3,38kg(den vekta er ubekrefta. Mente jeg leste et sted fra en privatpers at den veide datta) Vet du hvilken butikk som lagerfører r93 success på østlandet?
  12. 38,98gram som blir dytta ut i 457m.sek er jo meget potent Sauer 150! Ser denna pakka ligger til rundt 19$ i statene. Hva blir ca norsk pris? Regner med at du kommer til å ta inn av dissa når det blir GO på blyammo?
  13. vepern

    NSI nobelsport

    Jakt og skyting (firma Tayloroutdoors) i Sørumsand er importør. Nsi har mange gode skudd. Vil råde deg til å ta en titt på sporting patronene dems. Speed diamond og Diamond compak er noen virkelige grom skudd:) Har så vidt testet jaktpatronene dems å. God punch der;)
  14. Bumper denna:) Noe som vet?
  15. Tenkte å bestille meg en slik stokk til min Tikka M690 kal. 6,5#55. Standard versjon ikke varmint http://www.boydsgunstocks.com/ProductDe ... e-finished Vil denne passe på M690? Ser at KKC stokkene til Tikka kommer i en M695/M690 utgave, altså denna boyds stokken burde passe ikke sant? Evt tilpasning?
×
×
  • Create New...