Jump to content

Jonnern

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Jonnern's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har kunn testet den typen ja, var bare litt nysjerrig før jeg prøvde og kjøpe noe annet om noen hadde andre meninger! Løpet er vell frittliggende(tror jeg) er "nyutdannet" Ikke montert demper enda. kikkert er Burris four X.
  2. ja, hvit pakke med rød skrift.
  3. Jonnern

    Browning maxus

    Har akkurat investert i ei browning maxus composite, 12/89 med 66cm løp, fikk testet 30 skudd før jeg måtte dra på jobb!!! Men fungerte utmerket med leirdue patroner, samt 12/89 gåseskudd! Hagla her veldig bra vektbalanse og utrulig god og skyte med:p Har ingenting og klage på enda, har plukket den i småbiter en gang Bare før og sjekke, lett og demontere og lett og gjøre rengt! Jobber turnus så kommer ikkje hjem før kom 14 dager for og fortsette testing:o
  4. Jonnern

    Glock-praten

    er det egne klasser for diverse kalibrer? tenker på sportskting?
  5. Jonnern

    Glock-praten

    ok, da vet jeg ikke hva det var, men 45 mener jeg det var hvertfall behov og behov, er kunn forr "sporten" sin del. og for og treffe nye folk med interesser utenom det vanlige kjedelige. litt lyst på revolver og, men. .22 tenker jeg på en litt mer sportslig vis man skulle bynne med slik skyting.
  6. Jonnern

    Glock-praten

    Ok, da min søster har gård som er gått skjermet kan jeg drive med litt skyting dær. Jobber turnus så blir vanskelig og møte på alle skytinger. Hehe, kan nokk holde oss under 25, kanskje. har sett på 1911 ja, ser meget bra ut, så en glock og en 1911,45. Hva mer MÅ man ha da??? Skjøt med desert eagle i thailand, arti men ikke noe jeg villle kjøpt i 45 nei.
  7. Jonnern

    Glock-praten

    ok. takk for svar Så jeg og min samboer skal begynne i klubb nå, kan vi eie f.eks 4 våpen hvær? +jaktvåpen? Jeg tenker en 9mm til henne, og en 45 til meg! Hvilke 45 kan dere anbefale? Har kunn prøvd "desert eagle". Kan man drive skyting på privat eiendom?(stor gård) Eller er det kunn på bane?
  8. Jonnern

    Glock-praten

    Eventuelt kjøpe 45?
  9. Jonnern

    Glock-praten

    Noen som vet om noen som kan importere noe slikt? er en glock jeg skøyt med da jeg var i USA ifjor, og skulle gjerne fått tak i noe slikt? Leste noe isted foresten, for og kjøpe 9mm må jeg ha noe mer enn medlem av skyteklubb?
  10. Jonnern

    Glock-praten

    Heisann, er helt ny på dette. Tenkte og melde meg inn i en pistolklubb og starte Med litt aktiv skyting. Lurer på om man får tak i glock 19 gen 4 i norge? Hva er prisen isåfall? Og kan man bestille sleider fra Usa?
×
×
  • Create New...