Jump to content

krbye

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kaliber: 5.6x52r Kule: 55gr lapua fmj, (0.224) Lading: 26,2gr n-140 vv Hylse: s&b hastighet ikke målt Avstand: 5-150 meter Resultat: good/middels, litt ufin med haren ved skudd bakfra i ryggen. Men ellers veldig fine slakt. Ett litte hull inn og ut, med diameter såm en blyant. Aller fleste harene detter i smellen. benyttet samme kule i 222ren, med gode resultater på and. husker ikke ladning eller fart. Kaliber: 5.6x52 Kule: 70gr S&B fmj, (0.228) Lading: fabrikk Hylse: s&b hastighet 850m/s? Avstand: 5-150 meter Resultat: veldig fine slakt. Ett litte hull inn og ut, med diameter såm en blyant. haren detter i smellen.
 2. Hei, jeg skriver for en en kompis som ikke har bruker her inne. Han har kjøpt seg en ny browning x-bolt i 223rem. Med denne fikk han noen esker med 55gr Winchester fmj som denne børsen ikke ser ut til å like, han får ikke gode samlinger. Derfor lurer jeg på om noen her inne har like problemer med denne ammunisjonen og eventuelt tips til hvilen ammunisjon han burde prøve? om dette eventuelt er noe med riflen?
 3. Har du testet denne kula på fugl? Og hvilken fart har den?
 4. det ser ikke ut som den passer, problemet er at den er knekt så jeg vet egentlig ikke hvordan den skal se ut. men takk for hjelpen
 5. hei en kjenning av meg har en parker hale med en ødelagt ejektor/boltstopper, så jeg lurte på om noen av dere her inne vet hvor en kan få tak i en slik. her er et bilde jeg fant på finn med en lik boltstopper.
 6. takk for hjelpen alle samme:) og beklager den "utydelige" overskriften.
 7. hvordan jorde du dette? fikk du dem til og ordne med hele sendingen eller sendte dem pakken til jetcarriar som tok den videre hjem til norge?
 8. jeg mente hagel i løs vekt, ja vet det er mange i utlandet, men er det noen som har bestilt fra dem? er det ikke dyr frakt? www.precisionreloading.com eller http://www.ballisticproducts.com? har bestilt 100 hylser til 10ga fra ballisticproducts men da sa dem det kom til og bli veldig dyrt og frakte hagel til norge så dem frarådet meg egentli det.
 9. hei jeg lurte på hvor dere kjøper haglene deres fra? er det meste fra utlandet, eller er det noen i Norge som selger uten om midway Norge?
 10. krbye

  TIKKA deler

  hei jeg lurte på om noen inne på dette forumet vet hvor jeg kan få tak i en ny ejektor og fjær til ejektoren henne til en tikka M77
 11. Interesang test. vi liker tester : )
 12. Jeg tengte nå mere på hagle kuler i løs vekt til lading.
 13. jeg lurte på vikken hagel dere her på kammeret bruker til forskjellig jakt med tanke på materiale og størrelse? fordeler og ulemper? med tanke på hastighet, penetrerings evne og rikosjett? hvor dere handler og pris samt?
×
×
 • Create New...