Jump to content

jlovold

Members
 • Content Count

  125
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

jlovold last won the day on March 8 2018

jlovold had the most liked content!

Community Reputation

101 Excellent

Recent Profile Visitors

441 profile views
 1. Jeg kom over en film på youtube som omhandlet omlading av primere med fyrstikker! Absolutt ikke noe jeg vil anbefale folk å gjøre, og mer som en kuriositet å regne, men interessant:
 2. Lag 1, tr 3, KpA, Camp Vemork. Jeg holdt til i en av endecontainerene nærmest Gaten.
 3. KFOR2... Var i 1C1, og husker både Leon og ulykken svært godt. Han var så vidt jeg husker i SFOR5 også...
 4. Savage Arms har lansert en ny rettrekker, som ser ut som den er nært beslektet med Heym SR30. Impulse Series | Savage Arms
 5. Min første rifle, som ikke var eid av Harald Rex, er en Krieghoff Semprio i 9,3x62, med 42cm pipe... Smeller godt, selv med demper... Men jeg ble vel noenlunde kapabel å skyte i Forsvaret, med AG-3 F1, MG-3 og HK-416, i Norge og i utlandet
 6. Har ikke ultralydvasker selv, men har littegrann erfaring med de. Man trenger ikke å fylle ultralydvaskeren med noe annet enn vann. Men: Ta et syltetøyglass og fyll med f.eks bensin og det du skal rense. Skru på lokket, og kjør maskinen. Bruker man mindre aggressive rengjøringsmidler, så kan man fylle en zip-lock-pose med deler og vaskemiddel, lukke zip-lock-posen, og kjøre maskinen. Og joda, bensin kan ta fyr, men hvor mye luft er det i glasset om du fyller det nesten helt?
 7. Spørs om ikke en slik vest er raskt innspart: BROWNING PROTECT PRO EVO HUNDEVEST ULV/VILLSVIN BESKYTTELSE - Sisu Villmark
 8. Burde vel ikke være så mye verre enn å legge den i stekeovnen på 50-100 grader i en time eller to for å bli kvitt vannet.
 9. https://sandefjordpaintball.no/baikal-mp-661-kc-00-drozd-helautomatisk-4-5mm-luftpistol Her har de en på lager
 10. Et annet alternativ er jo roterende piper Jeg har en Grand Power X-Calibur, som har fungert helt uten problemer i det hele tatt, men har ikke demper til den. Jeg har vært litt skeptisk til at dempere kunne finne på å skru seg ut under skyting, siden det vil være rimelig store moment i sving når pipen låses opp, men jeg kom over en video som viser løsningen de har brukt, som faktisk ser ut til å fungere ekstremt bra. Nemlig å la demperen rotere fritt ved hjep av et lager.
 11. Siden du ikke har noe magasin å ta hensyn til, samt at tyngdepunktet er over pistolgrepet, så vil du nok merke lite til avstanden. Ladegrepet kan taes på begge sider, men jeg tenker at for de av oss som har "vokst opp" med AG-3 og MP-5, så er ladehåndtaket helt greit plassert. Spesielt med tanke på at det har retur-fjær. Men, ja en vanlig boltrifle gir nok et mer uforstyrret siktebilde. Men har igjen sine ulemper med tyngdepunkt og lengde.
 12. Denne fikk jeg lyst på... Pipe: 20" Totallengde: 32,5"(82,55cm) Ja, akkurat for kort, men det er ikke verre enn å finne en munningsbrems som er 1,5cm lengre, aller helst med utvendige gjenger for demper.. Vekt: 7,5 pund = 3,4kg MSRP i USA: 2500USD... Tilgjengelig for levering i 3. eller 4. kvartal... https://www.thefirearmblog.com/blog/2020/08/05/fims-spbp-straight-pull-bullpup-rifle-now-available-for-preorder/ https://www.fimsfirearms.com/introducing-the-fims-spbp/
 13. Gjør det skikkelig, så lærer du alt du trenger, unntatt rekylopptak. Du kan jo til og med lage stager hjemme hos deg selv.
×
×
 • Create New...