Jump to content

jlovold

Members
 • Content Count

  114
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

jlovold last won the day on March 8 2018

jlovold had the most liked content!

Community Reputation

98 Excellent

Recent Profile Visitors

390 profile views
 1. https://sandefjordpaintball.no/baikal-mp-661-kc-00-drozd-helautomatisk-4-5mm-luftpistol Her har de en på lager
 2. Et annet alternativ er jo roterende piper Jeg har en Grand Power X-Calibur, som har fungert helt uten problemer i det hele tatt, men har ikke demper til den. Jeg har vært litt skeptisk til at dempere kunne finne på å skru seg ut under skyting, siden det vil være rimelig store moment i sving når pipen låses opp, men jeg kom over en video som viser løsningen de har brukt, som faktisk ser ut til å fungere ekstremt bra. Nemlig å la demperen rotere fritt ved hjep av et lager.
 3. Siden du ikke har noe magasin å ta hensyn til, samt at tyngdepunktet er over pistolgrepet, så vil du nok merke lite til avstanden. Ladegrepet kan taes på begge sider, men jeg tenker at for de av oss som har "vokst opp" med AG-3 og MP-5, så er ladehåndtaket helt greit plassert. Spesielt med tanke på at det har retur-fjær. Men, ja en vanlig boltrifle gir nok et mer uforstyrret siktebilde. Men har igjen sine ulemper med tyngdepunkt og lengde.
 4. Denne fikk jeg lyst på... Pipe: 20" Totallengde: 32,5"(82,55cm) Ja, akkurat for kort, men det er ikke verre enn å finne en munningsbrems som er 1,5cm lengre, aller helst med utvendige gjenger for demper.. Vekt: 7,5 pund = 3,4kg MSRP i USA: 2500USD... Tilgjengelig for levering i 3. eller 4. kvartal... https://www.thefirearmblog.com/blog/2020/08/05/fims-spbp-straight-pull-bullpup-rifle-now-available-for-preorder/ https://www.fimsfirearms.com/introducing-the-fims-spbp/
 5. Gjør det skikkelig, så lærer du alt du trenger, unntatt rekylopptak. Du kan jo til og med lage stager hjemme hos deg selv.
 6. For å gi best mulig utbytte i forhold til kostnad, så kan man jo faktisk øve med airsoft.
 7. Og hva koster det å holde den på veien?
 8. Den beste bilen: https://www.blocket.se/annons/skane/toyota_land_cruiser_100/89918799 20 år gammel, men det merker man knapt. Kvalitet tvers gjennom. Jeg har samme type, og den kjører som en ny bil. Drikker en del bensin på bykjøring, 2l/mil, men er nede på 1,3 l/mil på langkjøring. Er såpass gammel at det meste kan fikses av en selv, uten å ta veien til et verksted. Denne er gått lite, og tilstanden ser ut til å være brukbar. Men viktig å sjekke at det ikke er for mye rust. Samt rustbeskytte.
 9. https://www.accurateshooter.com/cartridge-guides/22-250/
 10. Tror at de har truffet bunnen i pris, og er på vei opp igjen, som kuriositet og samlerobjekt. Og dette er vel skarpskytterversjonen, som er den mest ettertraktede.
 11. Mulighet til magasinforlenger: https://www.buynsellguns.com.au/listing/so-sommer-ockenfuss-magazine-extension/
 12. Her er en av de mest informative sidene om rifla: http://www.patricks-home.de/bullpup/so.html
 13. Godt spørsmål... Jeg har ikke fått skrudd rifla i atomer ennå, siden jeg helst ville fått tak i en manual, eller i alle fall tegninger. Men jeg antar at pipen er skrudd i låskassa. Det er tross alt en Lothar Walther pipe. Her er noen informative patenttegninger: https://patents.google.com/patent/US6276256
×
×
 • Create New...