Jump to content

SauerBonde

Members
 • Content Count

  102
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Da er XCR å foretrekke eller?
 2. SauerBonde

  Remington XCR

  Hva er forskjellen på XCR og Longe Range Tactical?
 3. SauerBonde

  Derringer

  I hvilke klasser brukes Derringere av de forskjellige kalibre?
 4. Leverte søknad 24.10, 06.12 fikk jeg beskjed om at søknaden var innvilget og ble sendt ut så fort jeg skaffet til veie en bekreftelse på en tidligere sak fra POD. Skaffet til veie riktig dokumentasjon 08.12, har enda ikke hørt noe. Det skulle bli 11 uker det, hipp hurra for Gudbrandsdal Politidistrikt
 5. Er dere fornøyd med børsa? Jo mer jeg kikker, jo mer tiltaler dette våpenet meg. Ønsker en i .308, mest på grunn av ammunisjonskostnad, men også på grunn tilgang på ammo. Søilen skal ha 21 000,- for RPR i .308, satser på at nissen er snill i år...
 6. Er det mulig å å kjøpt en ny original avtrekker til Mini 14? Kreves det kjøpetillatelse på slike deler eller er det fritt frem?
 7. Så å kjøpe en halvautomat til fripistol er ikke innafor?
 8. Husker godt den første elgen jeg skjøt. 25.09 klokken 0745, sola var oppe, elgen kom, den stilte seg med bredsiden til på 20-25 meters hold. Jeg tror hjertet mitt stoppet idet jeg skjøt. Det skulle gå halvannen time før jeg var klar over at jeg hadde skutt en halvannet år gammel oksespire - dette utelukkende på grunn av et usunt høyt adrenalinnivå. Sier dere at jeg ikke burde skutt?
 9. Takk, men jeg finner ingenting om blant annet fripistol.
 10. SauerBonde

  Programmer

  Kan noen legge ut en liste over våpenkrav til de forskjellige programmene?
 11. Jaja, så var det min feil. Erfaringsmessig burde jeg forstått at det var dumt å bruke sunn fornuft, men like fordømt syns jeg det var unødvendig av Våpenkontoret å gi avslag. Søknaden ble sendt inn sammen med flere for å spare penger. De kunne vel heller tatt en telefon og fått klarhet i ett og annet.
 12. Spist sinnagrøt til middag du eller?
 13. Slik tull. Det er da søkt om et våpen godkjent til jakt!
 14. Har ingen søknad, som skrevet så er den beslaglagt av politiet.
 15. Har søkt om tillatelse til å kjøpe halvautomat jaktrifle i kaliber 6.5/.308/30-06. Fikk avslag fordi jeg ikke har spesifisert fabrikkmerke og modellbetegnelse. Er det riktig?
×
×
 • Create New...