Jump to content

Kruttgass

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kruttgass's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg ler ikke for jeg vet hva snuten er kapable til å gjøre for å "få sin mann" eller håndheve loven som de mener den skal bli håndhevet. Jeg har en veldig god venn som titt og ofte er med-dommer/jury i rettsaker i Oslo tingrett. For en god del år siden var det en rettsak mot Stig Millehaugen (husker ikke i farta hva det var for) men det viste det seg at politiet hadde fabrikkert bevis. Enden på visa var at han ble frikjent og at han faktisk var uskyldig, saken ble ført mot han mens han satt inne og var ett forsøk på å holde han bura inne enda lengre, noe som kanskje var en god idè siden han drepte noen ikke så lenge etter at han slapp ut på prøve. Men saken er at de prøvde å få han dømt med fabrikkert bevis. Politiet bruker den makta de har som forvaltningsorgan til å straffe personer hardere enn det en dommer i en rettsak ville ha gjort, noen som har hørt uttrykket bukken passer havresekken?
  2. Problemet i sånne saker er at man hører bare den ene sin side. Burde mannen få en reaksjon, vist skal han det. Forelegg og pungsmekk er passende i en sånn sak, alle kan gjøre feil og glemme. Inndragning av våpen pga dette er etter min mening en alt for streng reaksjon.
  3. Min erfaring er at det kommer helt ann på hvilken avdeling du sier ifra til. Hadde en Glock til salgs liggende ute på finn for noen år siden hvor jeg fikk en mail fra en person som hadde veldig lyst på pistolen og kunne betale godt hvis jeg ikke var så nøye med papirarbeidet. Etter en liten tur på google og med litt hjelp fra en veldig god kamerat som er snut så viste det seg at mailadressen tilhørte en person som hadde litt over gjennomsnitts kontakt med onkel og gjengmiljøet i Oslo. En telefon til våpenkontoret i Oslo ble besvart av en gammal sur f***e som knapt ville prate med meg og sa at det var ikke noe politiet kunne gjøre. En telefon til avdelingen for organisert krim var derimot en helt annen opplevelse og de var veldig glad for at jeg sa ifra og at all info er til hjelp.
  4. Bran insj, har mulighet til å bli noe som er bra. Gleder meg å se i hvilken rettning dette går og hva som kommer av innlegg i fremtiden.
×
×
  • Create New...