Jump to content

ExpressHaren

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

ExpressHaren's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Rizzini er et så uendelig mye bedre valg:-) Kan ikke komme på en våpenmerke jeg vet om som har flere reklamasjoner enn Silma!
  2. Hold deg unna den.. "Nye" finnskogen er stemplet MKII på pipa, gjort noen enkle forandringer men de er fortsatt like dårlige. Spar noen kroner ekstra å kjøp noe som varer og tåler litt Legger til at Silma Royal, som vistnok er toppmodellen til Silma, føles like billig ut som en vanlig Finnskogen. Selv om de koster 17000,- KR!
  3. Skyter aktivt lerdue, normalt 100 skudd i uka. Så både jakt og lerdue, en sporting med 76cm pipe hadde jo vært knall, men i prissegmentet er de litt vanskelige å finne.
  4. Blir ikke mindre fristet av Browning når man ser sånt:) Det er mye å ta av.. Alt for mye faktisk! Har snust litt på Fabarm, virker å være veldig gode hagler vil jeg si. Har et par kompiser som er alt for glade i sine vertfall. Hva har folket å si om Browning 525 Hunter?
  5. Så. Hva velger man om man vil ha en over/under hagle i kaliber 12/76 som IKKE er en Beretta? Pris fra 10000 til 20000,- kr Kan nevne jeg har sett litt på Fausti og Browning.
  6. Remington 870! Finnes vel ikke mer pålitelig våpen en det, får den jo ny til 3500 med litt flaks! Ellers er Weatherby PA08 et godt valg, fåes på XXL til 2500,- kr. Stort sett en blåkopi av Remington 870 som er bygd i Tyrkia.
  7. Har du råd, kjøp Maxus Ultimate. Har en kamerat som kjøpte seg en nylig og den ser fantastisk ut, og den skyter enda bedre! Den laddet 24g lerdueskudd fra dag 1. Jeg derimot.. har mer lyst på en Browning A5
  8. Takk for svar begge to! Høres jo lovende ut dette. Vil helst ha en langbeint hund og Dunker har jeg vurdert sterkt. Det er jo en rase som sliter litt i bestand i forhold til Finskene, men det virker som de som er å få tak i er av bra "kvalitet".
  9. Hei! Tiden er inne for harehund men som vanlig, det store spørsmålet blir jo hvilken skal man ha? Tidligere erfaring er stort sett hamiltonstøver og schweizerstøver, likte de ganske så godt men av de to heller jeg mest mot hamilton. Det som blir viktig for meg er vel hvordan de funker som nybegynnerhund og familihund, venter førstefødt i år så er greit om de går overens med barn. Noen tips og råd?
×
×
  • Create New...