Jump to content

Rypegalge

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About Rypegalge

  • Birthday 04/02/1982

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Rypegalge's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. https://www.inatur.no/jakt/5567111de4b09a5b6a492a0a/smaviltjakt-nese-orrevatnet Terrenget går ikke til vannkanten, på nettsiden står det :"Husk fredningssonen rundt Orrevatnet. Denne begynner der gressåkrene slutter. Vis hensyn ovenfor husdyr. Ta med hjem tomhylser og annet søppel. Husk sikker skyteretning. Ikke parker slik at du stenger for traktor".
  2. Hmm, kan du utdype det eller vise til en plass dette står..? Høres rart ut at det ikke skal være lov å borre et par ekstra hull sånn at skapet kan festes skikkelig. Hadde forstått det om det fra produsenten var sveiset inn ekstra forsterking der di orginale hullene er, men når stålet er like tjukt over alt, ser jeg ikke problemet.. Hei. Jeg tror nok at det er meningen at det skal være mulig å feste skapet skikkelig med originalhullene. Dersom dette ikke går så må produsent/selger kontaktes for avklaring... evt. vegg/gulv utbedres... Grunnen til at jeg mener dette er at i min jobb, som byggingeninør så dimensjonerer jeg en spesifik bjelke til å tåle en last/lasttype. I denne bjelken er det muligens også beregnet hull til ventilasjonsrør. Dersom tømmermann/byggeleder velger å endre på plasseringen av hullet eller belastningsgrunnlaget etter at jeg har beregnet lastene bjelken blir utsatt for, så er ikke dette noe jeg kan ta ansvar for. Dersom endringer oppstår så må jeg kontaktes for avklaring. Noe som skjer ofte, og utfallet er som regel positivt, men jeg tar ikke ansvar for noe jeg ikke har grunnlag for å ta ansvar for. Selv om bjelken er like tjukk over alt. Det tror jeg ikke våpenskapprodusenter kan heller.. Forøvrig så står det i monteringsbeskrivelsen som fulgte ned skapet mitt at det . Du spør også om Aimin kan utdype eller vise til en plass hvor det står at du ikke kan borre nye hull. Det er vel egentlig omvendt, det står ikke noen plass at du har lov til å borre hvor du vil sånn uten videre (i min monteringsanvisning i alle fall). Mulig jeg tar feil, men dette er i allefall min tanke.
  3. Beklager, leste litt for fort der... Ser heller ikke helt poenget med å skyte lavskrike.
  4. Antar at dere forsøker å tulle nå? Har dere sett lavskriker på 1,2 kg?! http://no.wikipedia.org/wiki/Lavskrike Gratulerer med fangsten Stipay:) Edit url.
×
×
  • Create New...