Jump to content

Ramstad

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About Ramstad

  • Birthday 05/25/1979

Ramstad's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takker for tipset:) @poster over, pen rifle.
  2. Ser ut til at jeg trenger et par nye deler etter første test. bla låsebolt/låsepin til sluttstykke. samt skruesett til Rossi M65/ M92. Fjærenarmen til ladelemmen på siden av riflen har fått det, gjengene er gått heden. Noen som har tips om hvilkesider jeg bør prøve her for og få i deler? har googlet en del, men hittils ingen treff. Takker for tilbakemelding.
  3. Ramstad

    Vridd trådkors

    Opplevde dette med en ny kikkert, der trådkorset løsnet etter de 20 første skuddene. Dette var da en Burris Four X series. Om kikkerten er ny, så ta kontakt med forhandler f.eks. Billig eller ei, det kan være garanti. Jeg fikk ny kikkert på dagen:)
  4. Aimpoint kunne vært noe ja. Fikk testen riflen på lørdagen som var, må sies at dette var meget morro. Startet med 200 gr. og deretter over til 240 gr Fiocchi 44 rem. magnum. Ser dog ut til at riflen må plukkes ned igjen da ladegrep og sluttstykke gikk i lås av en eller annen grunn. Altså leveren står ned og sluttstykket går ikke igjen. Skal få lagt ut bilder imot helgen.
  5. Hiver meg på denne jeg og så vi slipper flere poster om samme emne. Er på utkikk etter et spotting scope som kan brukes for og se på blink fra 200 til 5-600 meter. Vi er to naboer som skal gå sammen og handle for og bruke på banen. Har lett litt selv, men er mye og velge for en stakkar som ikke har handlet slik før. Kravene til scopet er: - Stativ - Greit innsyn - Etui, eller gjerne koffert. - Grei kvalitet. Gjerne del deres erfaringer, samt tips om hvilke butikker man burde se etter dette på. Takker for svar.
  6. Godt mulig det blir veldig teknisk, dog det estetiske kommer jeg nok til og bryte da jeg skal bruke rifla. Men ghostringen kan muligens være en løsning.
  7. Hei Ser her at det er en del som har god kunnskap om leveraction rifler, derav har jeg et par spørsmål dere kan hjelpe meg med:) Jeg har vært så heldig at jeg fikk en Rossi .44 for 1 krone av en gammel venn av meg som ikke har helse til og verken jakte eller skyte mer. 1 kroner fordi han måtte sette en verdi av våpenet da han sendte det i oppkrav, og 182 for sendingen. Såklart jeg slengte inn en søknad da jeg ble spurt om jeg ville ta vare på denne lille hendige riflen. Riflen har stått i et skap i 7 år. Men fra spøk til revolver, etter mye leting på våpen og nett så har jeg kommet frem til disse data på våpenet. -Rossi -Amadeo Rossi S.A -Saddle Carbine Ligner utrolig mye på denne http://www.armslist.com/posts/1610505/western-slope-colorado-rifles-for-sale--rossi--44-mag-lever-action-model-65-saddle-ring-carbine Er en liten hendig rifle som kan brukes bla opp til rådyr etter det jeg leser, dog skal testes godt på skytebanen. Skal bare settes sammen igjen i morgenkveld, har da fått full stell og oppoljing. Eneste som jeg kan se er at det kan bli problem og få på denne noe form for aimpoint eller kikkert, da det er angel-utkast( kaster hylsene ut på toppen. Finnes det noe form for sidemount for kikkert osv? Samt mer data ang denne type rossi, om noen skulle sitte med mer info. Takker for alle svar.
  8. Er fra Nærøy i Nord-Trøndelag, nærmere bestemt et sted som heter Strand. Men flyttet til Trondheim i 2005 og ut til kjøra i 2012. Samboeren er fra Løkken verk, derav flytting:)
  9. Hei Kar fra Trøndelag,34 år, samboer, 2 bikkjer( boxere) Etter 6 års opphold midt i trondheim by så fant vi drømmehuset litt utenfor byen med skytebane knappe 1.5 km unna. Bonusen er at flere av mine naboer i denne lille bygda driver med jakt, skyting å hjemmelading. Ser kammeret kan by på mye kunnskap, dette kommer godt med etter nyinnkjøpt Tikka T3 30.06 og en CZ 455 22lr. Og har også begynnt å få sans for hjemmelading da naboen er godt inn i dette. Jaktmessig så blir det rådyr da jeg er fra gård i N-trøndelag der vi har et stort vall. Skal også nevnes at jeg er ivrig saltvannsfisker.
×
×
  • Create New...