Jump to content

legolars

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by legolars

  1. man kan altså ikke lovlig konvertere en pistol heller? trodde det var det som var gjort med buckmarken.
  2. http://www.finn.no/finn/torget/annonse? ... e=53364277 detter er jo en pistol som er gjort om til "rifle" men det er jo såååå og si det samme som glocken, bare det er klassifisert som rifle? pistol osm har lengre løp og kolbe osv.
  3. er det lov å konvertere glock til karabin på denne måten? slik jeg forstår det er det bare byttet ut "upper" med hele den saken man ser utenom grepet.
  4. Jeg fant en hurtiglader på nett og ble plutselig veldig ibtinteressert i å få tak i en, men finner ingen på nettet. Noen som har en liggende de kunne tenke seg å selge? Eller vet om noen som selger på nett, kanskje reproduksjon? Tenker på en slik en: https://media.8ch.net/k/src/1428587885962.jpg
  5. Jaha? Hvorhenn fikk han tak i de?
  6. er det noen måte å få anslagsenergien i en krag opp til det godkjente for storvilt?
  7. Hei! har en steyr krag 1896 med våpenr. 8525 som bli sendt i posten as we speak så har ikke noe mer info enn det.. kunne noen ha hjulpet meg?
  8. Sånn FYI så fikk jeg et ring fra våpenkontoret og de sa at siden jeg skal kjøpe privat må i tillegg navnet, adressen og våpen nr. (Til selger da) føres på. Fikk også beskjed om at jeg må forvente at det tar ca 4 uker. Greit nok med tanke på hva andre har her ser jeg, men dog dobbel så lang tid som da jeg søkte sist
  9. Sendte mail til xxl og fikk dette i svar: Spørsmålet ditt er forelagt vår børsemaker som sier: Jeg vil ikke anbefale det. Partizan er slapt ladet til å være en jaktladning, men det er uansett en jaktladning… Den eneste ferdige ammoen jeg anbefaler til Krag er Norma rekrutt.
  10. Er det noe nytt å melde fra denne kanten?
  11. Joda, satt å tenkte at det ikke er verdt det med mindre noen har definitivt svar. Hørt at Norma Rekrutt kan være noe kinkig med matingen ettersom den er litt mindre enn "vanlig" 6,5 ammo, at man må dytte litt på de etter et par skudd. Men sier du noe annet er det nok bare individuelt fra børse til børse Vet du om det er mye styr å kjøpt slik ammo på nettet i forhold til hos DFS sine baner? Det er en DFS bane i nogenlunde nærhet men folka der er så sære
  12. Noen som vet om dette er trygt? tenkte å begynne å lade selv etterhvert og Partizan skal visst være helt OK i den forstand men om de er for spreke for Kragen er det jo ikkeno vitså kjøpe.. PS: noen som vet om annen billig treningsammunisjon til krag? Norma rekrutt er jo et valg men dog 2kr dyrere enn Partizan.
  13. Ok takker for bra svar! Da blir det flott "ubrukt" krag på meg om 2-3 uker
  14. Fått raska til meg en fantastisk fin krag, fått selger til å holde den av til søknaden er godkjent osv. Meen siden det er år og dag siden jeg kjøpte noe våpen sist lurer jeg bare på om jeg må ha med kopi av ID og Jaktkort oghvafaen ellers man må ha med ved førstegangskjøp? Har vel det de trenger inne på "systemet" en plass?
  15. Det er en kompis av meg som har kjøpt seg en ruger 10/22 og han har lyst på rødpunkt som ikke er sååå dyr, rundt 1000kr kanskje. Noen som vet om det finnes noe brukanes til den prisen?
  16. Vet ikke om det er relevant lengre, men sist jeg sjekket kan noen bruke ag på baneskyting. Hva kreves for at man kan gjøre dette?
  17. fant den! IJ 39-ET http://www.kaliningrad-fishing.ru/hunte ... h-005.html" target="_blank" target="_blank siden er på Russisk tror jeg men er den hagla på bildet. dårlig bilde men det eneste jeg har funnet Skulle gjerne ha visst mer om den, men siden de få sidene jeg har funnet er russiske forum og lignende, tror jeg jeg bare lar det ligge. Hagla be kjøpt på G-sport i Horten og kan ikke tro annet enn at den er rimelig gammel pga. "made in ussr" og at serienummeret er som det er. Serienummeret på hagla er 9000034 så skulle tro det var en tidlig modell.
  18. Her er hagla jeg sleit med å finne noe om på nettet. Fin hagle som skyter bra Er en baikal ij 39e har skutt flere hundre skudd, rundt 500 inkl. ca 100 slugs. fungerer faktisk bedre med den billigste ammoen de selger på xxl, SAGA eurotrap i stål, enn med dyrere leirdue ammo. Har faste choker for leirdueskyting, men har enda ikke prøvd den på annet enn frukt og flasker. hogd noen få trær og sprengt noen vannmeloner med den made in USSR
  19. Har BSA sine ringmontasjer. hadde jeg hatt råd til quick release hadde jeg nok valgt de : P Den er grei, takk for svar!
  20. mulig ikke helt rett tråd, men er nå salongen jeg skal skyte med. Cz 455 std. .22LR Tenkte å skyte inn et BSA sweet .22 idag, og har noen spørsmål rundt dette generelt. Endres treffpunktet mye ved å ta kikkerten av og på? Har prøvd det før, men har gått fra kikkert tilbake til åpent sikte i mellomtiden. Da jeg tidligere prøvde, skjøt jeg på 100m og synes de tårnene som fulgte med ikke gjorde en så god jobb med kulekompenseringen som jeg håpet. brukte riktig tårn til den vekten kulen hadde, men ammoen var Top Shot og dette er jo subsonic, kanskje det har noe med saken å gjøre? Er det noe hensikt i å gå helt ut å bruke innskytingsskiver eller er det godt nok å sette om en lite plate med stål og skyte til jeg får god samling på den? har skaffet meg våpenet med hensikt til å jakte, men har på ett år ikke enda fått mulighet til det, så i mellomtiden plinker jeg på skytebanen. Presisjon er jo rågøy, men kommer nok til å pakke ned kikkerten når jeg er ferdig, siden jeg ikke har lyst til å skade verken kikkerten, ringene eller montasjen.
  21. Ja, tenkte meg det. Men som student er det veldig greit å kjøpe en billig stokk som har samme funksjon som de dyre selv om kvaliteten kan være litt ymse : P Mulig SS Evolution eller Thumbhole stokkene fra Boyds er noe å ta i steden? er egentlig mest pistolgrepet jeg er ute etter og selv om SS EVO og Thumbhole ikke ser like bra ut er de vel ganske bra å skyte med, pluss at de kan faktisk selges til utlandet
  22. Hm ja rota rundt i søpla helt til jeg fant ut at det var kun ett kort jeg fikk i posten Får ringe til Mandag igjen, men de er helt håpløse på det våpenkontoret der. Takk for svar!
  23. Hadde planer om å kjøpe en Tacticool Stock fra boyds, men fikk da beskjed om at de av juridiske grunner ikke kan selge denne til utlandet. Jeg sjekket andre nettsider med lignende stokker og de var svimlende dyre i forhold til de $99 det kostet for Boyd sin. Mannerstocks skulle ha $500 for sine nesten prikk like stokker. Noen som vet om slike stokker den går ann å kjøpe uten å bruke like mye på stokken som jeg brukte på våpenet? Ser etter noe slikt Mannerstock: Boyd's Tacticool:
×
×
  • Create New...