Jump to content

legolars

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

legolars's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. man kan altså ikke lovlig konvertere en pistol heller? trodde det var det som var gjort med buckmarken.
  2. http://www.finn.no/finn/torget/annonse? ... e=53364277 detter er jo en pistol som er gjort om til "rifle" men det er jo såååå og si det samme som glocken, bare det er klassifisert som rifle? pistol osm har lengre løp og kolbe osv.
  3. er det lov å konvertere glock til karabin på denne måten? slik jeg forstår det er det bare byttet ut "upper" med hele den saken man ser utenom grepet.
  4. Jeg fant en hurtiglader på nett og ble plutselig veldig ibtinteressert i å få tak i en, men finner ingen på nettet. Noen som har en liggende de kunne tenke seg å selge? Eller vet om noen som selger på nett, kanskje reproduksjon? Tenker på en slik en: https://media.8ch.net/k/src/1428587885962.jpg
  5. Jaha? Hvorhenn fikk han tak i de?
  6. er det noen måte å få anslagsenergien i en krag opp til det godkjente for storvilt?
  7. Hei! har en steyr krag 1896 med våpenr. 8525 som bli sendt i posten as we speak så har ikke noe mer info enn det.. kunne noen ha hjulpet meg?
  8. Sånn FYI så fikk jeg et ring fra våpenkontoret og de sa at siden jeg skal kjøpe privat må i tillegg navnet, adressen og våpen nr. (Til selger da) føres på. Fikk også beskjed om at jeg må forvente at det tar ca 4 uker. Greit nok med tanke på hva andre har her ser jeg, men dog dobbel så lang tid som da jeg søkte sist
  9. Sendte mail til xxl og fikk dette i svar: Spørsmålet ditt er forelagt vår børsemaker som sier: Jeg vil ikke anbefale det. Partizan er slapt ladet til å være en jaktladning, men det er uansett en jaktladning… Den eneste ferdige ammoen jeg anbefaler til Krag er Norma rekrutt.
  10. Er det noe nytt å melde fra denne kanten?
  11. Joda, satt å tenkte at det ikke er verdt det med mindre noen har definitivt svar. Hørt at Norma Rekrutt kan være noe kinkig med matingen ettersom den er litt mindre enn "vanlig" 6,5 ammo, at man må dytte litt på de etter et par skudd. Men sier du noe annet er det nok bare individuelt fra børse til børse Vet du om det er mye styr å kjøpt slik ammo på nettet i forhold til hos DFS sine baner? Det er en DFS bane i nogenlunde nærhet men folka der er så sære
  12. Noen som vet om dette er trygt? tenkte å begynne å lade selv etterhvert og Partizan skal visst være helt OK i den forstand men om de er for spreke for Kragen er det jo ikkeno vitså kjøpe.. PS: noen som vet om annen billig treningsammunisjon til krag? Norma rekrutt er jo et valg men dog 2kr dyrere enn Partizan.
  13. Ok takker for bra svar! Da blir det flott "ubrukt" krag på meg om 2-3 uker
  14. Fått raska til meg en fantastisk fin krag, fått selger til å holde den av til søknaden er godkjent osv. Meen siden det er år og dag siden jeg kjøpte noe våpen sist lurer jeg bare på om jeg må ha med kopi av ID og Jaktkort oghvafaen ellers man må ha med ved førstegangskjøp? Har vel det de trenger inne på "systemet" en plass?
  15. Det er en kompis av meg som har kjøpt seg en ruger 10/22 og han har lyst på rødpunkt som ikke er sååå dyr, rundt 1000kr kanskje. Noen som vet om det finnes noe brukanes til den prisen?
×
×
  • Create New...