Jump to content

CarmenvonSnuffel

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by CarmenvonSnuffel

  1. Fikk riflen tilbake fra XXL. Ingen fare for rifleserier solgt i Norge.
  2. Mitt serinummer er med i den Amerikanske tilbakekallingen, så dette gjelder også rilfler solgt i Norge. Har levert den til XXL.
  3. Du kan sjekke om det gjelder din rifle her; http://www.weatherby.com/Vanguard+Stainless" target="_blank" target="_blank
  4. Jeg slo munningen slik at chokegjengene røyk. Godset er for tynt til å gjenge opp nye sa børsemakeren på xxl. Nytt løp selger de ikke. Jeg endte opp med å kappe av tuppen, så nå er den sylinder, og lite egnet til jakt.
  5. Tråden handler om APs vedtak. Er man uenig i dette og det betyr noe MÅ man bruke stemmeretten i september. Det skal jeg.
  6. Jeg har en slik. Man får dessverre ikke noe ekstra til den, ikke løp engang. Skadet løpet på jakt i fjor og xxl har ikke reservedeler.
  7. Jeg er redd man i sin iver i å vise handlekraft dessverre gjør som man pleier, rammer de som er tilgjengelige. Derfor tror jeg at forbud mot automathagler og rifler og andre normale jaktvåpen kommer før man stenger Akersgata. Dersom jegere og skyttere gjør dette til en valgkamp sak har vi en liten sjanse for at fornuften vil seire. Triste greier.
×
×
  • Create New...