Jump to content

grevens

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

About grevens

  • Birthday May 31

grevens's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hassel, du vet utmerket godt hva jeg mener. Og ja, de har skiftet navn til DSSN og har en gammel vane for å si "NFPS" Men jeg må si at jeg savner DFS og deres støtte til skytternorge slik som DFS egentlig var tiltenkt. Samlet skytternorge? Mitt intrykk er at de fleste sitter på sin egen lille haug av egoisme og ikke bryr seg noen ting om hva som skjer fordi alle tenker at det aldri kommer til å ramme dem. Det folk er best til er å sverte til hverandre og tale negativt om skyteform istedet for å bygge broer. 1) Jeg karakteriserer frihetsberøvelse som det verst mulige scenario, det vil si at både du og jeg må levere alle (halvauto) våpnene vi har. 2) Jeg skrev dette innlegget utelukkende fordi det kom frem på DSSN sine sider at AP har vedtatt forslaget på sitt landsmøte. 3) Hva jeg mener og ikke mener er ikke poenget her. Heller ikke hva eventuelle motstandere måtte mene. Jeg påpeker egentlig for det første bare faktafeil. Det er prinsippet som gjelder, men greit for meg hvis du bare vil sitte å se på at politikerne gjør som de vil. Da er du bare som alle andre, en del av saueflokken. Jeg prøver bare å få frem at flere burde si noe, jo flere dess bedre..
  2. Beklager en liten missforståelse. Dette påbudet gjelder bare Hordaland politidistrikt så langt. Vi fikk brev fra politikammeret i Odda om at alle utmeldte medlemmer skal rapporteres til politiet hvert år. Det gjelder alle klubber i hele Hordaland. Dette brevet kom i 2011. Beklager jeg var litt rask på labben.
  3. Jeg har selv sittet i styret i pistolklubb og derfra vet jeg at klubbene er pålagt dette. Dette er siste nytt i forhold til saken, og jeg ønsker å samle skytternorge og unngå dagens samfunn der alle bare sitter på sin egen høye hest og er totalt uinteressert i hvilke konsekvenser dette kan ha for andre. Vi kan sitte stille å akseptere alle ting, eller vi kan si ifra hva vi synes om slike forslag. Vi skal få frem at skyting uansett disiplin er gøy, og at det er strenge nok regler som det er. Selv er jeg for en strengere bakgrunnsjekk av søkere på våpen, men jeg mener at et totalforbud vil isolere skytternorge fra internasjonal skytesport. Du må ikke glemme at dette faktisk er en sport på lik linje med alle andre sporter og har lange tradisjoner i Norge.
  4. Jeg er nå dypt rystet over hvordan politikere har håndtert saken rundt våpenlovgivningen, og nå før helgen kom det ekstremt dårlig nytt. Det viser seg at Arbeiderpartiet har vedtatt som deres partiprogram for 2013-2017 at de skal forby halvautomatiske våpen i Norge. Jeg etterlyser at andre organisasjoner som DFS, forsvaret og politiet kommer på banen og forsvarer oss skyttere. Hva hvis ABB hadde benyttet seg av matriel fra forsvar eller politi? Skulle man da forby halvautomatiske våpen i både forsvar og politi? Husk på hvor tett samarbeid enkelte pistolklubber har sammen med politiet, hvor de får trene på pistolklubbenes baner. På side 78 under avsnittet Samfunnssikkerhet og beredskap lyder følgende fra Arbeiderpartiets landsmøte: Våpenlovgivningen må strammes inn. Forbudet må mot halvautomatiske våpen må lovfestes, og muligheten for unntak må strammes inn. Det skal også vurderes om antall tillatte skudd i magasin og kammer begrenses. Vilkårene for å erverve, eie og inneha slike våpen må bli strengere. Politiets kontroll med våpen må styrkes. Jeg er dypt rystet og overrasket over hvordan journalister utrolig nok klarer å feil informere folket. Breivik fikk IKKE tak i halvautomatisk rifle igjennom pistolklubb, men gjennom å ta JEGERPRØVEN. Jeg forstår ikke hvordan man kan overanalysere og konkludere uten å ha den ringeste forstand på hva man snakker om. Det er ikke tatt med at man til og med benytter halvautomatiske våpen på Landsskytterstevnet i militært NM, og jeg kan overhode ikke forstå hvordan man kan konkludere at et slikt forbud kan ha noen positiv effekt på kulturlivet og mangfoldet i Norge. Tvert imot så konkluderer man med at på grunn av EN enkelt psykopat, så skal man ødelegge for alle andre som har dette som en sunn hobby. Med all respekt til de etterlatte fra Utøya inkludert Herr. Bøsei, men dette henger ikke på greip. Hva vet politikere om hvordan skytterorganisasjoner fungerer? Vil politikere ha et nytt kommunistregime? Og det Bøsei skriver om at det ikke foreligger noen krav om å rapportere utmeldte medlemmer fra pistolklubber er FEIL. Det stemmer ikke i det hele tatt, tvert imot så er pistolklubber netop pålagt å overrekke disse listene til netop politiet. Undersøk sakene før man uttaler seg pleier å hjelpe. Jeg etterlyser at vi skyttere går sammen og forteller politikere at dette er ikke noe vi vil ha, og at de ødelegger kultur og mangfold i Norge. Refererer til gammel artikkel: http://www.nettavisen.no/nyheter/article3585028.ece Skytternorge må stå sammen og samles! Vi vil ikke ha at politikere skal bedrive frihetsberøvelse, og vi må derfor fortelle dem hva vi mener! Mvh, Grevens særdeles seriøs og aktiv skytter innenfor NFPS, NSF, DFS, NJJF osv.
  5. Jeg har nå invistert i to colt håndvåpen, en colt python 6" og en colt government 1911 .45acp. Jeg har snakket med ulike folk innenfor pistolmiljøet, og det kommer frem at det er veldig delte meninger anngående colt sine pistoler og revolvere. Jeg kjenner ikke til hele colt historien, men jeg er veldig fornøyd med de jeg har nå. Snakket med en børsemaker som mente det var noe "dritt", mens andre mener det er det beste som er laget. Jeg er nå på jakt etter en colt anaconda, siden jeg har sett mye på disse, og de er de som er de mest relevante for meg for å skyte mag 2 felt. Jeg vil også helst holde meg til colt når jeg har gode opplevelser med disse, så da er anaconda et naturlig valg. Så mitt spørsmål er nå hvorfor er det så delte meninger rundt colt våpnene? De er jo de som startet hele 1911 konseptet, så jeg forstår liksom ikke helt hvorfor så mange er så negative til de.. Det hadde vært kjempe fint om det er noen der ute som kjenner til hvor man kan få tak i anaconda. Jeg hadde satt pris på om noen kunne sagt noe om hva verdi disse revolverne har, siden jeg sist så en i danmark, de skulle ha svimlende 10000 for den.... Mvh Grevens
×
×
  • Create New...