Jump to content

Nymen

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Nymen's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

  1. Artig lesing dette her. Jeg ser endel som faktisk har testet kikkerten mener den er helt grei. På andre siden er det mange som mener alt fra Kina er søppel, og mener nye jegere heller burde kjøpe en brukt Leopold. Detta burde alle passe seg for, om man ikke stoler 100% på selgeren Dette grunnet at de selger leopold fra kina til ca 700 kr inkl frakt. Da hjelper det lite å kjøpe en pent brukt kikkert(Fakeold) til bare 1500 på Finn.no Just a heads up! Jeg har testet original Leopold mot fakeopold, og har vanskelig for å tru at folk ser uten å ha hatt akkurat samme kikkert selv, hva som er fake og ikke. Må sies at jeg ikke har testet i skumring. Forskjellen var faken hadde litt gulere bilde, Den ble aldri hvit, på høy forstørrelse, som jeg har sett andre kikkerter bli. Med mine skepsis til folk hadde jeg heller stolt på de få positive testene folk som faktisk har prøvd denne kikkerten, og selgers garanti, enn å kjøpt en brukt kikkert(sjansen er stor for å bli svindlet å kjøpe en fake kikkert, eller en ødelagt kikkert).
  2. Nymen

    tjukk ullfrotte

    hei. I militæret, nermere sagt marinen fikk vi under rekrutten(2004) flere tjukke ullfrotte'er. I merinoull ,ca 2 mm tjukke. Disse er(eller var) utrulig gode å gå i. Litt seinere fikk vi noen andre undertøys deler som skulle være mye bedre, men var ikke like gode å gå i eller varme. har siden ikke funnet slike på diverse butikker e har vert innom. Så er spørsmålet: hvor får e tak i slike??
  3. om du ser på ei porsche på under 200 hk er dette INGEN problem.. kjøp en bilcross bil for 8000 etter løp.. topp 5 på alle løp, vil knuse ei porsche på bane.. så du kan få noe som billig å brukbart.. leit at det eneste optikken som liksom er brukbart uansett må koste over 10 lapper.. det er helt greit at folk bruker 10k på en kikkert men de trenger ikkji å kaste dritt på alt anna lell..
  4. Nymen

    Null rekyl rifle?

    her er en link til en kvikksølv "rekyldemper" etter det e skjønner skal den felles inn i stokken.. http://www.graco-corp.com/products/model-r8 hadde vert artig å hørt tilbakemeldinger på den
  5. på jegerkurset lærte vi at om det var antydning til tagg var det tagg.. men i dag hørte e at skal det vere en godkjent 20 tagger må en dommer dømme geviret.. hva er da kravene?? eller er dette bare tull??
  6. det går ann å retningsstyre en lyd.. Db blir også sterkere hos skytteren.. siden du faktisk styrer meste av smellen bakover dit..
×
×
  • Create New...