Jump to content

jorgenulrik

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er det noen der ute som har erfaring med dette siktet, og som er interessert og dele sine erfaringer, både +og - med oss forum medlemmer. Er ute etter et rødpunkt sikte til villsvinjakt, men syns at Aimpoint er i dyreste laget. Håper noen kan svare på dette.
 2. Det var just nettopp garantien jeg tenkte på når jeg i mitt første innlegg skrev "lovende" om denne kikkerten. i tillegg til prisen selvsagt. Hadde vært interessant å høre tilbakemelding fra noen som har denne i sitt eie, og som har erfaring med den fra jakt. Fin kveld til alle likesinnede der ut, hvor enn dere befinner dere.
 3. Vi brukte naturlig lys, som vil si månelyst, med mørke dyr mot lys åker/eng, i tillegg til god kikkert med justerbart lyspunkt. Summen av dette gjorde at vi hadde "godt" skytelys....Men, som en av innleggene her antyder, så har jeg også hørt at det på visse plasser i Sverige er tillatt med bruk av kunstig lys under åtejakt..Dette for å få en mer human og sikker jakt... Er det noen som kan svare på hva som er tillatt etter loven. Det er jo den vi skal forholde oss til...any way.
 4. Var på grisejakt i Øster Gøtland sist høst, der jeg felte en Galte på ca 90 kg kl. 0.100 på natta. Kikkerten jeg brukte da, var en kraftig leopold med m/lys. Det var månelyst og dyra befant seg ute på en lys eng som gav fin kontrast til dyrets egen svarte pels. Dette gjorde at det var "godt" skytelys, men det er jo ikke alltid det er like fine forhold. Etter å ha brukt for mye penger på en del "må ha" snacks i forbindelse med ynglingshobbyen jakt, så tenkte jeg at jeg kunne bruke noen få ekstra grunker på en bra grisekikkert til nyrifla, uten at det sved for mye i lommeboka, men har vel egentlig fått svar på det jeg lurte på. Ser ut til at det blir å bruke litt tid, å spare til noe mer fornuftig. Takk for engasjement fra dere der ute
 5. Lot meg egentlig rive med av selgerens egen beskrivelse av kvaliteten på kikkerten, men jeg er enig i at en bør styre unna og heller kjøpe en kvalitets kikkert på brukt markedet. Mitt spørsmål var vel egentlig om noen hadde forsøkt disse. Jeg er ute etter en kikkert som har har gode skumrings egenskaper, da den skal brukes på grisejakt i Sverige. Takk for konstruktive svar.
 6. Har en zkk 601 i kaliber 308 w, som trenger ny kikkert. Ser på finn at de selger en kikkert som heter Norway, som høres lovende ut, til en sum av 2000 kr. Er det noen der ute som har kjennskap til denne kikkerten? Håper på et konstruktivt svar.
×
×
 • Create New...