Jump to content

ikkeibruk

Members
  • Posts

    41
  • Joined

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ikkeibruk's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Våpenhuset (stavanger) har mye krutt og litt forskjellig med kuler. Men de er mer samler orientert, så utvalget varierer veldig (men mye gøy som du kun kan finne der). jaktsport ( sandnes) har ganske lite utvalg for øyeblikket, men er bestillt mer. XXL forus har ganske bra utvalg av det standard/DFS. (butikkene besøkt innen de 2 siste ukene) PS tror xxl har partizan 223. kuler? Sikkert billigt.
  2. Hei, Hva er det enkleste å jakte på i Europa med rifle? Er det noen dyr som det drives jakt på som man garantert treffer på hver tur i et eller annet land? Fersk jeger i litt fysisk dårlig form så ser etter noe enkelt å starte med, eventuelt kombinere med ferie.
  3. Ville bare legge til at disse anbefalingene var for gjerrig/dårlig som mange andre har påpekt. Det var anbefalinger før jeg hadde fått testet kvalitet optikk og sett forskjellen Fant forøvrig et optikk som var kvalitet til 700kr, amerikanske Simmons .22 Mag 3-9x32, men det passer nok ikke til ditt formål. Fulgte med rebranded på en Remington rifle og var en øyenvekker, bokstavligtalt.
  4. Nope, venter på ladeboken i posten, følger bare instruksen som følgte med LEE loader settet. Kjøpte Norma 11 på XXL da de mente dette var greit valg for 30-06. (fant ingen som hadde noe av kruttet anbefalt i settet) Har kortet pipe og ut i fra google søk så ligger Norma N11->~ norma 202/203B som ligger på 47grains anbefalt ladning. Lee loader har en 3.4CC bøtte og liste på 20 stykk som den gir OK mengde på , de fleste mellom 45-53 grains mengde. Har uansett demontert skuddet i påvente av ladeboken og kruttvekt. PS, noen som har ladedata for N11 og 168 noisler i 30-06?
  5. 2 kanskje teite spørsmål, men håper noen fortsatt vil besvare dem 1. Mens jeg venter på ladeboken i posten så har jeg ladet opp et skudd med LEE reloading 30-06 settet, men syntes den gule spaden full av krutt virket litt mye med norma 11 så jeg helte litt utav. Er det farlig å underlade eller gjør det ikke noe? 2. Har lyst å få litt mer røyk i noen skudd for slow motion og økt rekyldemper visual effekt. Er svartkrutt løsningen her? Noen tips, anbefalinger rundt å hive det i en mauser HÆR 98 rifle? Ellers, God Jul:)
  6. Du kan lagre et brev som PDF og sende til ditt lokale politikontor, det godtar ihvertfall mitt (by).
  7. Jeg prøvde nettopp malen og fikk tilbake brev om spesifisering. Tror nok denne malen kun går igjennom på landet, ikke i storbyer.
  8. Litt usikker på hva som er forskjellen, men bestilt den på midway, ca samme pris etter shipping og moms. Hvilken moa har du? Takk for bildet og tips. Mauseren din ser skambra ut!
  9. Noen som vet om base av typen rails (weaver/picatinny) for Mauser av den permanente typen? EDIT: Fant denne, erfaring?: http://www.midway.no/epages/MidwayNorge ... 14141B0F77" target="_blank
  10. Btw, har skutt med kikkertfestet fra ebay på langhold nå og er ikke godt nok. Går nok for normal borre-montasje på sikt. The end. Takk for tipset, da leverer jeg det tilbake siden det var feil type. Ole, sendt PM med info.
  11. Min lokale våpenforhandlere som har hyllene fult av nedstøvet ammunisjon har vært kjekk for meg med mauseren. Skytt mye foskjellig ammo, men for noen dager siden fikk jeg en eske tracer som "mauser ammo". Men med ettertanke så er jo det jo 7,62x51 (308ish) og jeg har jo 30-06. Kan han ha rett eller er det idioti å prøve å skyte det? Har tidligere testet blåfis og forskjellig med godt resultat. litt forskjellig lengde med aldri noe så forskjellig.
  12. Riflen veier et tonn, men skal prøve å bære den neste gang jeg har den ute av safen. Vedrørende samling så er kikkerten så dritt at jeg har ikke fått testet det ennå.
×
×
  • Create New...