Jump to content

whatup

Members
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

whatup's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg er ikke tilhenger av kjønnskvotering. Det er korrekt at det er antageligvis det eneste som hjelper, men hvorfor skulle det ha noe å si hva slags kjønn et medlem av en organisasjon har? Jo, fordi at i dagens Norge representert av pressen så er kvinner mere verdt enn menn.. og de menn som har verdi Redigert bort støtende betegnelser av andre mennesker Ja, et norsk NRA hadde nok kommet til å gjort seg.. det er betimelig å spørre seg om hvorvidt skytterne i Norge er delt opp i fraksjoner by design.. splitt og hersk slik at vi netttopp i saker som den vi nå har over oss skal bli lettere å kjøre over. Om vi skal greie å lage en organisasjon som har breid appell til norske skyttere så trenger vi noen få ting. Karismatisk ledelse Fengende navn Eget forum som er mere tolerant overfor grunnloven §100 enn Kammeret. +1 Det er urealistisk å prøve å kopiere amerikanerne her. Det landet ble BYGGET på motstand mot myndighetene og rifla som et verktøy for å motsette seg tyranni. Ønsket om et våpen i huset er uendelig mye mindre i Norge Kanskje det er ønsket om tyranni som er større. Rettet opp noen stavefeil og ufine betegnelser her. Stykkjunkeren
  2. Ser ikke poenget med å gjøre våpeneierskap vanskeligere enn det allerede er da problemene knyttet til det er sterkt overdrevet.. dette er i mine øyne en form for defaisme, et ønske om å blidgjøre øvrigheta som man ikke kan prate fornuft med. Aller helst skulle vi gjort det mere fritt og fått mulighet til å erverve enda flere "skumle svarte våpen". Tankerekken som har fått de fleste til å akseptere dette er vel såkalte familietragedier og de er resultatet av en helt annen type politikk igjen som vil la seg løse på helt andre fronter enn noen meningsløs legeærklering, men ingen ser ut til å i det hele tatt være i stand til å tenke i de baner.. at det er samfunnet som er sykt.
  3. Jeg håper inderlig du har rett, men greier dessverre ikke være optimistisk.
  4. Politikere som ønsker å forby skytevåpen i privat eierskap samtidig som de bomber kvinner og barn med avansert droneteknologi har null troverdighet. Å gjøre det vanskeligere for politikere å erklære krig vil spare langt flere liv enn noe forbud mot halvautomatiske våpen. Ja, det er helt klart at man ikke bør utstyre psykisk syke med våpen, folk som går på antidepressiva f.eks burde aldri i h fått tilgang på våpen og de er det en hel del av i det norske samfunnet.. sikkert en stor mengde på dette forumet også. Men det er så masse annet som tar liv i en masse større skala enn skytevåpen at det er helt klart at det er ikke føleriene som er den reelle motivasjonen for de som trekker i trådene.. det er en underliggende frykt.
  5. Forbud mot halvautomater er ikke partipolitikk, det er global politikk fremsatt av en parasittisk elite som gjør alt i sin makt for å begrense motstand mot deres fremtidige planer. Hvorfor dette hastverket? Fordi at folk våkner opp, det er grunnen. Don't believe them, don't fear them, don't ask anything of them -Aleksandr Solzhenitsyn
  6. Ja, vi må for all del ikke bryte ut av gruppetankegangen og stille spørsmål ved de høye herrer og kvinners avgjørelser. "Staten, det er meg og deg det" <-- jeg greide ikke la være å knise når jeg skrev dette.
  7. FPSRussia business partner found dead by gunshot wound http://www.guns.com/2013/01/07/fpsrussi ... ound-dead/
  8. Penetration test in clear gel of FOUR .22 LR options from CCI; SEGMENTED HP, VELOCITOR, MINI-MAG HP, AND MINI-MAG SOLID. Shots are from 20 yards using a Ruger 10/22. The calibrated clear block is from ClearBallistics. Please understand that this technique is just a representation to indicate possible ballistics and is not intended to replicate real-world results.
  9. Hva trådstarter definerer det som. Dessuten sier han ikke match pistol hvilket jeg antar er det du vil anbefale han å kjøpe eller hva? Her er i alle fall noe jeg synes er kult.. Ruger 2245 Lite.
  10. Kjøp noe du synes er kult, drit i hva alle andre sier.
  11. Jeg skjønner at det er for meget for deg, men man kan ikke se bort i fra hvordan disse hendelsene har falt i hendene på ekisterende agendaer og gitt de maksimalt med næring. Arild tja, jeg tenkte mere på artikkelforfatteren til linken jeg kommenterte på, og i statene er den en viss frøken Feinstein med dobbelt statsborgerskap som står for praten og her til lands frøken Gjørv. Jeg kunne godt utdypt hvorfor jeg mener at Sandy Hook lukter, men det tror jeg ville ha skapt for meget med hysteri for den gjennomsnittlige kammeret.no bruker... for trossalt så kan jo ikke media lyge til oss. Hensikten med dette innlegget får bli å vise andre som føler seg truet av konsensusdiktaturet som råder i det norske samfunnet at det finnes andre synspunkter.
  12. Hvis noen ønsker å lese den så ligger den her https://dl.dropbox.com/u/86404692/verdensgang_helg-20130105_000_00_00_007.pdf "Skytevåpen er domt å slemt. Jei liker blåmster" Det er verdt å merke seg at det er hovedsaklig kvinner som er frontfigurene for denne anti-våpen agendaen. Folk bør forvørig se med mere kritiske øyne på både Utøya og Sandy Hook.. noe det ser ut til å være mangelvare av på dette forumet.
  13. whatup

    Nye S&W M&P .22

    Mener helt bestemt på at det er samme gjenger på M&P 22 som det er på Walther p22 så det gir deg i det minste noe å søke etter.
×
×
  • Create New...