Jump to content

mariusvoll

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

mariusvoll's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takk for det jegern79! Gøy med litt respons på filmene! Blir virkende langt unna med vidvinkel kamera ja... Har hatt lyst til å kjøpt meg et bedre kamera med litt zoom, hadde vært gøy det:) Vi såg på hva jeg traff på den kalven og da hadde jeg skutt hjertet i flere biter...
  2. Hei! Er en ivrig jeger på 20 år som liker å filme jaktsituasjoner. Har i år skutt to elg. Den ene var en ku kalv og den andre var en årings okse. Det hadde vært veldig gøy om dere kunne tatt en titt på videoene mine på youtube! Her er iallefall to linker dere kan trykke dere inn på så kommer filmene mine opp! Ku kalv: Årings okse:
  3. Jeg og en kompis var ute på en fin liten tur på dagen i flott høstvær idag! Ble til slutt tre ryper! Min nr.8 og hans nr.12 og 13 så langt i år! Her er en video fra da vi skyter rypene:
  4. Jeg og en kompis var ute på en fin liten tur på dagen i flott høstvær idag! Ble til slutt tre ryper! Min nr.8 og hans nr.12 og 13 så langt i år! Her er en video fra da vi skyter rypene:
  5. Kommer garantert tilbake:) I fjord skaut jeg på mange med hagle, men bomma. var rev på åte igjen med en gang nesten
  6. Er ikke sikker på om det var billige eller dyre patronen. Om du kan sende to linker så jeg får sett den dyre og sen billige patronen akal jeg nok finne det ut:)
  7. Takk for svar! Hjalp en god del!! Har du noen erfaring med Wincheater XP3?
  8. Hei! Lurer på om noen kan hjelpe meg med å kjøpe ny 30.06 ammunisjon? Har i år hatt veldig dårlig erfaring med Fusion siden vi har skadeskutt to elg fordi patronen ikke har kommet gjennom bogfjøla i inngangshullet, og etterlatt store blødninger i dyret. (Fikk tak i de to elgene like etterpå) Noen som har gode erfaringer med gode patroner?
  9. Vi fikk skutt denne ruggen 26.09.2012! http://tinypic.com/r/10gxu83/6
  10. Ser det iallefall er mange på hjortejakt gruppa på facebook som sier brølinga er i gang mange steder på vestlandet.
  11. Hei! Du kan høre rypene "kakkle" om skymningene både kvell og morgen om det er ryper i nærheten. Dette er eneste tiden på døgnet du kan høre rypene eller se tegn til de før du eventuelt får støkt opp noen. Har selv vært støkk jeger i de 5 åra jeg har jaktet. I år har jeg skutt 4 ryper på to dager.
  12. Dårlig med hjort der vi har jakt i Oppland:(
  13. Er det snø noen plass nå? Sporsnø...
  14. okei:) bor på Dovre i Oppland, hvet du hva det koster?
  15. Hvor får jeg gjort det, å hvor mye koster det? Lengden på stengene er 23 og 24 cm, vidden er 17.5 fra topp spiss til spiss...
×
×
  • Create New...