Jump to content

Mildåtten

Members
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Mildåtten's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Må si meg enig med Troasb her. Har ingen anbefalinger, men hvertfall en oppfordring til noe du kan styre unna. Jeg kjøpte en Hawke Eclipse 2,5-10x50 til 10/22 min for en stund siden. Tenkte den måtte duge til salongen, men tok fryktelig feil. F#*n for no ræl.. Endte opp med å sette på en gammel aimpoint i stedet...
 2. Mildåtten

  ammo 223

  Jeg har skutt tre bukker I høst med Fusion. Ingen av dem løp no særlig lenger enn 5-6 meter etter treffen og jeg syns heller ikke det ble ødelagt veldig mye kjøtt. Når det er sagt, har jeg INGENTING å sammenligne med, men er overall veldig fornøyd med Fusion!
 3. Jeg har brukt bikkjefor med godt hell! Kjøp en kjempesekk med "first price"-for til ca hundrelappen så burde du ha en god stund. Har også gode erfaringer med å lage en "sti" med fōr fra skogkanten og ut til åtet mitt. Da kan man ofte lure ut de som ellers er litt skeptiske til å forlate skogens skjul. Ellers er jo reven som alle andre og tar enkleste vei, så ved mye snø tråkker jeg opp en sti evt. kjører et spor med traktor eller skuter, men det er kanskje allmenkunnskap her i gården
 4. Fikk igjen børsa fra j&f i dag. Måten de hadde løst det på var å legge inn to shims under den bakre montasjen som igjen førte til at butler creek'en lå i klem mellom pipa og kikkerten. Ikke akkurat gunstig... Mulig jeg er kravstor, men jeg syns jo det er en litt vel enkel og billig måte å "fikse" problemet på?! Har jo tross alt kjøpt et "nytt" våpen av dem, så de kunne vel enten gjort den god som ny eller i det minste spandert på en skikkelig skinnemontasje med litt helling på som plaster på såret etter å ha solgt meg feilvare. Det jeg egentlig prøver å si er at jeg er skuffa over servicen. Sånn, nå er jeg ferdig med å klage.
 5. Var der en uke i sommer og så MYE elg, men dessverre ingen rådyr. Dårlig svar, men kanskje bedre enn ingenting...
 6. Jeg har god erfaring med Fusion på rev. (.223 vel og merke...) Detter som en sekk med poteter!
 7. Da var det avgjort, den blir levert inn i morra. Gidder ikke kaste bort tida på å rette opp andres feil... Takk for alle tips og råd!!
 8. Ja det var litt kjapt forklart av meg.. Jeg skøyt hull i hull på ca 80m og hadde ikke mulighet til å skru noe mer. Deretter skrudde jeg av siktet, ringer og montasjer og satt på et par lavere ringer før jeg på nytt skulle skyte inn på 100m. Da lå treffene 7-8 cm under "10'ern" og jeg hadde fortsatt ikke noe mer å gå på. Ille frustrerende!!!
 9. Rimelig sikker på kneppinga mi Jeg skal gi det et siste forsøk med å bytte om på ringene, men det ender nok opp med at jeg tar den med tilbake og sier "fiks!" Takk for inputs så langt!
 10. Jeg har kjøpt meg en "demoskutt" Remington 700 tactical .223 fra Jakt & Friluft og puttet på en ny Docter unipoint 3-12x56. Når det hele skulle skytes inn på 100 m gikk jeg tom for klikk i høyde på rundt 80m! Dvs jeg har ikke mulighet til å få skutt inn på noe lenger hold. Jeg har prøvd forskjellige ringer, montasjer og andre Docter-kikkerter, men det endrer ingen ting. Én løsning kan jo være å sette på en montasje med 20-30 MOA "helling", men det skal da vel strengt tatt ikke være nødvendig å gjøre dette på så kort hold? Har heller ikke lyst på utgiftene til nye ringer og montasjer... Kan pipa kanskje være skjeiv? Her stopper i alle fall min kunnskap... Er det noen som har vært borti lignende? Alle svar mottas med stor takk!
 11. Noen som kan anbefale meg en god ammotype til en 700 tactical .223, evt hva jeg burde styre unna? Jakter i hovedsak rev og rådyr. På forhånd, takk!
×
×
 • Create New...