Jump to content

eriksenjonas

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Noen som har sett etter noe kyllinger i år? Tenker da på både Norge og Sverige. Gjerne bilder om noen har
 2. Noen som har vært i Sverige å sjekket? Hvor er det folk er i Norge?
 3. Noen som har jaktet i område? Noen som vet om det er noe særlig med fugl der.
 4. ok, område? sånn cirka ikke eksakt hvor du jakter?
 5. Noen som har en formening eller vet om det er muligheter for et "bra" år(når det kommer til klekking)?
 6. vet men , vi har en diskujon om det og da hadde jeg riktig allikevel
 7. står ikke noe om at ikke er lov og jakte med rifle.
 8. er 16 år . har jeg lov eller ikke ? Eneste jeg finner er at man kan bedrive småviltjakt alene fra man er 16år,regner da med at det gjelder med rifle også? hvis ikke så vil jeg gjerne ha link jeg kan lese
 9. er det jeg mener . at ulven blir skånet og villsvinet blir utrydda pga det blir sett på som et skadedyr , men ulv er jo ikke noe mindre skade dyr enn en ulv!
 10. har jo ikke noe med status og gjøre da ! har jo noe med at man ikke skal utrydde et dyr-
 11. du skjønner såpass at det her handler om alt av kjæledyr . lykkelige for at vi har fått ulv i norge? det er ikke ofte man møter på en ulv så jeg skjønner ikke at den har så stor glede for deg . sjansen for og møte på ulv i skogen er minimal , og jeg håper ikke du liker og se på ulver som trasker rundt gårdene/husene. Da kan du heller dra til en dyrepark !! ser ikke poenget med og ha ulv i norge , hva er det godt for? FÅ OPP ØYA
 12. Skjønner ikke at folk kan sitte og forsvare ulven når den har drept en hund! noen tenker kanskje '' jaja det er bare ei bikkje , ulven skal ha mat den å '' eller noe lignende . hvis man har en hund så er det ikke BARE en hund. det blir et familie medlem. For min del så er det som om jeg mister broren min. ulven er jo ikke godt for noe ! lite med mat har den hvertfall ikke, den eier jo ikke magamål ,den tar jo det han kan spise . det ikke mange folk tenker at, jo mere ulv jo mindre annet vilt . det blir noen rådyr og bever som blir tatt i året . mange sitter og sier vi har så lite ulv i norge , greit nok men det er likeså greit . ulv er totalfredet , men hva med et villsvin ? hvor mange er det av dem i norge a ? dem gjør hvertfall ikke noe mer skade enn en ulv . vilsvin er det jakt på hele året . NORSK NATUR ER HERLIG UTEN ULV !!!!
 13. sitter nesten bare med 7er patroner på due jakta , funker som bare det . Når det funker på dua så er jeg ganske sikker på at rypa detter og.
 14. etter de ''rapportene'' jeg har fått i dalarne så skulle det visst være elendig storfugl år, men et greit orre år og rype skal visst være helt rått(noen steder).
×
×
 • Create New...