Jump to content

Kraakefjes

Members
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Kraakefjes's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Dette er noe av det mest hjernedøde jeg har sett....
  2. Har ikke prøvd, men ser ikke for meg noe annet enn at det vil gå fint, men det vil vel se veldig rart ut?
  3. Snopte meg et .22lr løp idag til min 455 idag, veldig fornøyd, spesielt med hvor enkelt det var å bytte. Første gangen jeg byttet og det var gjort på rundt 5 minutt fra jeg begynte å demontere til det var klart igjen. Etterpå var det ut å prøve litt, kan bare skyte på rundt 20-25m utenfor huset, men fikk nå prøvd litt Litt justering på kikkertsiktet og etter 10-12 skudd skjøt jeg 8-9ere på luftgeværblink, ikke så imponerende på det korte holdet men likevel
  4. samme her, det kommer opp noe americana dreams et eller annet vil ha tilgang?
  5. Har sånn hjelm man kan ha ølbokser på siden og sugerør, den kan jo gjerne spraylakkes
  6. Har store planer om å snope meg en jaktdress nå snart, har sett på litt forskjellig, budsjettet er egentlig minst mulig, men realistisk fra rundt 1500 til 2500, har lyst på noe som kamuflerer, men skulle jo hatt noe i signalfarger så folk vet hvor jeg er også Så da lurer jeg på hva som er å anbefale av kombinasjoner..
  7. Er det John Deacon, bassisten fra rockebandet Queen som driver selskapet?
  8. Jeg undres om det går an å bruke leirdue-ammo til noe annet enn å skyte leirduer med, eller om det blir for pinglete?
  9. Hei. Har bare skutt leirduer en gang på jegerprøvekurset, men da brukte vi bare nedre løpet på haglene, og husker ikke grunnen, var det pga trangboringen? Tenkte meg ut i morgen og skyte litt, men kan jeg bruke øverste løpet også? Har en ny (kjøpt nå i sommer) Baikal izh 27.
  10. Grunnen til at jeg lurer er at jeg har mistet det midlertidige (stjålet lommebok) så om jeg da skulle bare vente på det skikkelige..
  11. Kjøpte noen våpen for en stund siden, lurte på hvor lenge det går før de ekte våpenkortene kommer? Føler det har gått ganske lang tid, sikkert en måned og vel så det..
  12. Som skrevet over har visst jaktdepotet til 2,74, jeg har pleid å kjøpt cci på våpen søilen til 3,40..
  13. Det var jo grei pris, må få derfra neste gang.
  14. Sur idag Hadde bestilt 2 stk 10skudd magasin på xxl til min 455, hentet i åsane, glad og fornøyd, gledet meg til å komme hjem og prøve.. men det passet jo ikkje!!! På greiene stod det 452/3 og på nettet står det jo tydelig at magasin til 452/3 ikkje passer til 455/552 .
  15. Da har jeg fått somla meg til å laste opp bilde av den nokså nyanskaffede cz 455 thumbhole, var på banen idag og fikk brent av noen skudd I forgrunnen weatherby vanguard s2 i 308.
×
×
  • Create New...