Jump to content

aasebø

Members
  • Posts

    106
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by aasebø

  1. Sendte spørsmål til zeiss norge vedr zeiss på wish. Fikk svaret over
  2. Sitter her å krangler med svigerfar. Han mener dette er ekte vare. Men jeg mener det er juggel. Han mener detter er butikker som har kjøpt opp parti fra butikker som er gått konkurs etc. Og selger de billig videre. Men hva sier zeiss. Leupold swarovski om at det selges piratkopier på en sånt kjent nettsted?
  3. skal til å bestille Belisle feller til mår,skal e velge 120 eller 160? e det slagkrafta som e forskjellig eler størrelsen?
  4. Gratulere blei det utgangshøl? va det på lokk? hvilken i så fall?
  5. bare de 10 første sek som er noe å se:)
  6. Funnet ut noe mer om kulefallet til fusion i 223..?
  7. setter dere ut alle fellene som dere skal bruke nå? å har åte i alle? helt fram til sesongen starter?
  8. dem er vel like gode som andre feller selv om de er billig?
  9. nokken som vet om det kommer nokke tilbud på mårfelle fram mot høsten`? type conibear
  10. Fra skadegåsjakta på Fjørtofta tidligere i år.2 stk av mange,30-06 med norma jaktmatch heilmantel.
  11. Noen som vet om hvor jeg kan få tak i foreksempel boraks eller andre stoff til garving,lutan F. tenkte å prøve meg på denne etterkvart
  12. . En mår som Stein I Bakka stoppa ut.
  13. Prøvde meg på ett bilde,men fikk ikke til
  14. . Min første hjort,en kalv fikk den stoppet ut av Stein I Bakka i sykkylven.
  15. ser ut som det blir en tur til Åndalsnes til neste helg da,kansje e får gjenga til lydemper på 223n før jakta pluss handle ammo:D
  16. For å syte å klage litt. Ålesund må vere den absolutt dårligste plassen for å kjøpe ammo til rifle. Xxl har foreksempel til 223 en type jaktammo,det er oryx,og Ingen treningsammo. Dro ned på g-Max. Der hadde de en type treningsammo og en type jaktammo,det var også oryx til 223.det samme gjelder andre kaliber,eks 3006. Meget dårlig utvalg. To butikker i hele Byen selger våpen,og ammo.men i oppkjøringen til jakta,der ivertfall jeg kunne tenke meg å prøve litt div ammo,har ikke de NOE å tilby. Er det andre som har det slik. Forøvrig så må ålesunds sin xxl jaktavdeling vere den skrøpligste i landet. Takk for meg,det var dagens Ris. Kanskje det kommer Ros en annen dag
  17. Felte 10stk Grågås på Fjørtofta i helga,mye gås der.
  18. tihi, æ flire neida,men altså...har ei 223,uten demper,redd for å skremme alt av gås om jeg ikke bruker demper..har kanskje ikke så mye å si ?
  19. E det veldig dumt om jeg ikke har lyddemper på rifla når jeg skal på gåsejakt?...(såg nå at tråden er i Hagle kammeret,men sjitt la gå)
  20. noen som vet om det er åpnet for skadegås-jakt på Fjørtofta Sunnmøre? eller har de jeg såg som posta bilde på facebook jakta ulovlig?
  21. mange positive svar her:) han jeg eventuelt skal kjøpe sikte av ville ha det han hadde betalt i rep,kostnader.og det var rundt 5000kr.men finnes det mange forskjellige kahles modeller?, slik som zeiss har victory,duarlyt,conquest osv?
  22. skal ha meg ett kikkertsikte med utvendig tårn,har fått tilbud om å kjøpe ett Kahles 3-12x56 til rundt 5000kr, siktet har vert på reperasjon å byttet rør.vet ikke mere om siktet akkurat nå,er det noe jeg burde se etter?, vet heller ikke hvor gammelt siktet er orginalt.. om det er ett godt kjøp vet jeg ikke,noen som har tips,eventuelt til andre gode kikkerter med utvendig tårn?mellom 4 og 7 tusen`? skal brukes til alt fra gås til hjort
  23. Send gjeerne de filmene til postkassa mi
×
×
  • Create New...