Jump to content

Blaserfan

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Blaserfan's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ja det er masse kråker!! Jeg var å jaktet på grågås på sørbø i dag. Så 15 stykket satt på 200 meter. Da jeg skulle flytte meg for å få bedre sikt fløy de avgårde:( tenkte å ta turen i morgen også Ja vi får treffes en dag:)
  2. Kjenner det "oser" misunnelse i meg nå..... Lykke til videre med jakten Hilsen Rennesøyboer
  3. Du har enda ikke tatt min rekord den er på 23 kg og ble tatt på Kvitebjørn :=)
  4. Hei. Jeg kunne tenkt meg å jakte på rev. Kan du gi meg mere info? Kan nå meg på Mob 91869437
  5. Grattis til deg å da.. Det er noe spess med en sånn børse... magisk.. Hver eneste krone er verdt det for meg å.. Ja rett å slett magisk! Byttet ut zeiss HT kikkerten ut med varipoint IC funksjon. Er meget fornøyd med det. Har 3 løp og lurer på hva som blir det neste... Denne Blaser syken er skummel
  6. Mente du meg 6.5x55 bruker?? du skrev navnet mitt nesten rett Har på følelsen på at du vet hvem jeg er.... Helt ok pris det der. Det er en Blaser. Det at en ny stokk koster like mye som en 7-8 Remchestere er ikke mer en rett og rimelig. Orginale løp har også en fornuftig pris. Disse løpene er jo totalt overlegen alle andre. Fabrikk-ormet med ekstra drep av uberkvalifiserte Blasersmeder. Jeg gnir meg i hendene når jeg kjøper Blasermontasjer. Hva er vel 3.5oo,- i dag? Kilopris på ca 1.5 mill er billig. Beste latteren på lenge Ja, når skal vi ut å skyte med gullet ditt Lars Stefan? 9,3x62 løpet mitt kan du komme å låne som det passer deg.
  7. Takk takk! Ble en del bedre det ja:) ser du er fra karmøy, ikke lange biten mellom oss. Neste løp bli nok et 9,3x62.
  8. Klarer ikke å få større bilder.... noen som vet hvorfor?
  9. Hei Er storfornøyd med min nye Blaser R8 Black Edition. Har i dag 2 løp cal. 6,5x55 og 308. Venter nytt løp cal. 223 om 2 uker. Utrolig god presisjon og kommer til å ha denne i lang tid fremover. Vil gjerne dele noen bilder med dere:)
  10. Endelig skal jeg få R8 black Edition med Zeiss 2,5-10x50HT retikkel 60 i hus. Dette skal bli utrolig gøy ) Koster skjorta men tror det er verdt hver ei krone.. Blaserfan
×
×
  • Create New...