Jump to content

coneken

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About coneken

  • Birthday 09/09/1964

coneken's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Meget bra nettbutikk, blir å teste den i kveld.
  2. Takk for hjelpen til dere alle, da blir det bestillt en Farrel skinne og standard ringer. Hva skulle jeg gjort uten Kammerater
  3. Takk kydeX venter litt med å bestille til jeg har hørt fra deg.
  4. Kjøpte du skinne med tilt ? og holder standard ringer montert på skinne til en 56 kikkert ?
  5. Har montert av kulekompen og justert til max høyde så jeg er redd loudenboomer har helt rett
  6. Takk for svar, tror jeg går for en skinne. Hvilken skinne bør jeg velge og hvor får jeg kjøpt denne.
  7. Har en Howa 1500 30/06 med Leopold standard monsasjer medium ringer 30mm. På denne hadde jeg tidligere en Fontain 1,5-6 x 46. Kjøpte en Zeiss Classic Diavari 3-12 x 56 med lys og kulekompensator som jeg skulle bruke på denne. Kikkerten passet rett i montasjene med 2-3 mm avstand mellom kikkert og løp. Da jeg prøvde å skyte inn kikkerten fikk jeg kun skrudd denne til max 10 cm under blink på 100 meter. Da var kulekompensatoren skrudd på topp og justerte jeg den ned havnet jeg langt under blinken ( stor blink ).Kan det være feil ved siktet eller ligger feilen mest sansynlig i våpen, monasjer? Montere tilbake Fonteinen og den kan juseres både opp og ned.
  8. Var ute for å agne opp mine 4 feller i dag ( har stått tomme en stund da jeg har vært ute og reist) da jeg fikk en litt morro opplevelse. Fellene står langs med sjøkanten med ca 100 meter mellom hver felle.Etter å ha agnet den andre fella så smalt det i fella da jeg hadde gått ca 30 meter, faen å tenkte jeg der gikk fella av. Overaskelsen var stor da jeg kom tilbake og fikk se at det var gått en mink i fella, en liten hannmink på 400 gram. Fangst etter 30 sekunder må vel være en rekord det blir vanskelig å slå.
  9. Takk for hjelpen Da får jeg lade opp noen skudd å prøve de i morgen.
  10. Skal lade noen skudd til rådyr i 30/06 Har Sierra Gameking spitzer 165grain kuler og N150 og N160 krutt. Noen som kan hjelpe meg med ladedata??
  11. Eller du kan lese den på nett http://www.nb.no/utlevering/nb/c1f57d1a ... ruct=DIV20
  12. Da har jeg fanget min første mink, en hunnmink på 500 gram. ikke verst etter bare tre dager.
  13. Stille på denne tråden for tiden. Er helt fersk med minkfankst og har laget fire kasser med belisle 120 feller i som er dyet og klare til å sette ut. Det klør etter å begynne men lurer litt på om det er litt tidlig enda. Klarer ungene seg selv nå?? Har observert 2 minker den siste tiden på stedet jeg skal sette fellene så det er ikke rart det klør.
  14. Selger TV boden på Svinesund vihtavuori og til hvilken pris ? Noen som vet om forhandlere Storlia-Østersundområdet som selger krutt.
×
×
  • Create New...