Jump to content

GSRRider

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

GSRRider's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg har en Hawke 8 - 32 X 56 og er midt på treet fornøyd. Så fort zoomen overstiger 20 X (luksusproblem) så blir det tydelig at dette ikke er dyr optikk, men under 20 X så er alt krystall klart. Vil også gjerne legge til at paralakse justering er en fin ting, men den stemmer ikke på denne kikkerten. Dette er en paralakse/fokus kombo-ting og når fokus er perfekt så er paralaksen ute og kjører. Alt i alt så ville jeg nok heller kjøpt en 4 - 16, men nå er det for sent. Vortex har jeg aldri vært borti så den skal jeg ikke si noe om, men til dere som tenker på Hawke sin 8 - 32..... Slutt med det. Savage Arms Mark II TRR-SR (mildt modifisert) (.22 LR)
  2. Da kan jeg komme med siste oppdatering. Låsekassa var skrudd alt for hardt til fra fabrikk. Den fremste bolten måtte løsnes helt og dermed kom samlingene. Ennå bedre ble det når bedding var på plass. Takk skal dere alle ha for gode tips og råd. Jeg ble svært overrasket over hvor store forskjeller jeg opplever med forskjellig ammo.
  3. Jeg sliter fælt med å få fine samlinger med 22'en og trenger gode tips og råd. Rifla er en helt ny Savage Mark 2 TR. Optikken jeg har på er fra Schmidt & Bender og er festet på med Recknagel ringer (montert av forhandler). Paralaksen er korrekt innstilt. To-foten er en Burris BR. CCI Standard XXL sine 14cmX14CM luftgeværblinker. Avstanden jeg har skutt på til nå er 30 meter. Ut i fra dette tror jeg at det er trygt å utelukke at det er utstyret det er noe galt med, men meg. "Samlingene" på 5-skudds serie er på opptil hårreisende 12cm. Alle gode tips mottas med glede
  4. Nei, faktisk ikke Så det du sier er at om man forhåndsbetaler (noe jeg MÅTTE gjøre?) så blir pengene tilbakebetalt ved eventuelt avslag?
  5. Jeg har denne og etter litt bruk kan jeg være enig i ting som allerede er nevnt. Den krever lys bakgrunn for at du skal se målt avstand. Det virker også som det er en differranse på opptil +/- 2m. Jeg angrer ikke på kjøpet, men for den som er litt mer kresen enn meg så hadde jeg gått for noe litt bedre vil jeg tro.
  6. Jeg har en Schmidt & Bender PM II 5-25x56 som vanligvis sitter på en Tikka T3 6,5x55. Jeg har lyst til å prøve meg på BR50. Denne kikkerten er hva jeg vil kalle "overkill" på en .22, men frem til jeg skaffer meg en annen kikkert så vil jeg gjerne bruke den. Spørsmålet er da om kikkerten er noe glad i .22 cal. Gidder jo ikke hvis det tar livet av kikkerten.
×
×
  • Create New...