Jump to content

Janhh

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Janhh's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Sovepose som kan anbefales: http://www.mammut.ch/en/productDetail/241000962_v_195/Sphere-UL-Spring.html (550-600g) Denne bør holde deg varm (med et bra liggeunderlag) vår, sommer og høst. Er du fra 180cm og nedover sparer du noen gram ekstra Pakkvolum på tingene er også noe å ta i betraktning, sovepose på 4 liter så har du fortsatt god plass i ryggsekken. Brenner: http://www.primusshop.no/primus-express-ti--uten-piezo-p-563-c-147.aspx hendig sak som tar liten plass i sekken/lomma hvis du alt finner ut at brenner skal være med på jakt. Om du vil spare noen hundrelapper veier den i aluminium (uten tenner) 10 gram mere. (80g) Liggeunderlag: Therm-A-Rest neo Air Xlite, (350g) Telt: http://www.helsport.no/no/produkter/TEL ... erlight_12" target="_blank" target="_blank Koster skjorta, men veier 860g inkl alt. Norheim har vel også et rimeligere prispunkt (felltelt ty 1), som skal fungere godt når du uansett sjekker værmeldinga, veier ca 1kg. http://www.vinmonopolet.no/vareutvalg/d ... ku-1398302" target="_blank De oppgir ikke vekt, men om man velger en med plastflaske sparer man noen gram Spennende prosjekt du har på gang, spent på hvor lett denne sekken blir
  2. Hadde gått over til en annen butikk å kjøpt Alfa Hjerkinn, rett og slett fantastiske sko!
  3. Her har du en fin tabell du kan se på. Så finner du selv ut hvor mye effekt du har lyst å miste http://www.accuratereloading.com/223sb.html
  4. Hei alle kammer-rater Driver med en bachelor-oppgave om "lokkejakt på rev". Hvis du har lyst å bidra til min oppgave, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt via PM. Assistansen jeg trenger er at etter endt lokkeøkt fyller du ut et skjema som tar ca 1 minutt. Skjema inneholder vind, vær, tidspunkt osv. Du vil selvfølgelig få resultatet av oppgaven i ettertid om du er interessert i dette. Hvis du er villig til å hjelpe og bor nord for polarsirkelen (for å få minst mulig variabler i forhold til min kontrollundersøkelse, om man kan kalle det for det), ikke nøl med å ta kontakt Skitt jakt!
  5. Hei, Noen som har noen høye ringer for weaverbaser 34mm liggende eller vet hvor jeg kan finne noen asap? bor forøvrig i troms. Trenger det raskt før mandag 21.01 etter som EAW montasjen er forsinket.
  6. Hero 3 BE vs hero 2.. 1080p 60fps i wide/normal, mot hero2 30fps wide 1080p. slik som jeg har forstått det så har hero3 silveredition samme prosessorkraft som hero 2, er blitt mindre og lettere samt litt flere innstillinger på hvilket format man skal filme i. Hero 3, dobbelt så kraftig på alle måter. Fjernkontrollen er genial, styrer kamera fra opptil 180meter! for oss som driver med fiske så er kamerahuset på hero3 betraktelig mye bedre med tanke på undervannsfokus enn hva det gamle hero2 var..
  7. Hva med å lage et eget kammer for dette? Det er så mange her inne som har gode ferdigheter og kompetanse, så hvorfor ikke lage et "DIY/Gjør det selv" område hvor alle postene legges under? Dette kan føre til at "datagenerasjonen"(meg inkl.) og mange andre, får inspirasjon til å prøve ut de utallige prosjektene vi har i hodet. Kunne dette vært noe?
×
×
  • Create New...