Jump to content

Buff

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Buff

  1. Buff

    S&B 12-50x56 PMII

    Har selv en S&B 5-25x56 PMII. Den er ikke ulik den modellen du spør om. Kikkerten fungerer prikkfritt. Nøyaktige knepp og ingen treffpunktendringer ved endring av forstørrelse. Meget klar optikk og skikkelig lyssterk. Det er ikke uten grunn at PMII brukes mye militært.
  2. Har selv en original sako 3-ringsmontasje. Den kan anbefales. Montasjen er solid og har aldri gitt noen problemer. Mange deler til TRG-42 kan kjøpes billigere enn i Norge på triebel.de Hvis du tar en tur innom butikken som ligger i Spandau rett vest av Berlin, kan du også handle tax-free og dermed blir det enda billigere enn prisene triebel har på hjemmesiden.
  3. 9,3X62 fungerer bra på begge de artene du nevner. Har selv skutt elg med 9,3 og aldri hatt problemer. Gjennomskyting hver gang med 286 grain lapua mega. Har også erfaring med 416 Rigby. Dette kaliberet er noe mer spesielt enn 9,3mm, men gir en god del mer effekt. Du får gode rifler fra tsjekkiske CZ i dette kaliberet. Norma leverer hylser, så det er null problem å lade ammo. Fabrikkammo fra Norma i 416 Rigby koster opptil 160kr/skudd.. Lykke til i Canada.
×
×
  • Create New...