Jump to content

Øyvind999

Members
  • Posts

    155
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Øyvind999's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takk, så du hadde gjerne kjøpt TroyPAR igjen ? Eller ville det blitt ISSC ?
  2. Noen som kjenner til PAR og ISSC ?finner lite på nettet
  3. Noen som har formening om Troy Par 223 vs. ISSC PAR Delta 223 ? Hva anbefalles ? Er ISSC PAR Delta 223 også godkjent for jakt ?
  4. Takk for tips om rundskrivet, mulig ting da blir avklart
  5. Mener at hvis man allerede er DSSN medlem og eier aktuelt våpen så burde man kunne omregge uten ytterligere aktivitet. Kan jo sef. løpe på alle stevnene, men tidligere fikk man jo kjøpt rifle i praktisk med kun kurset. Deretter kom aktivitetskravet for å gjøre det litt vanskeligere. Siden man allerede eier aktuelt våpen skjønner jeg ikke aktivitetsbehovet i dette tilfellet, siden man har bevist at man er skikket og dette tross alt er en lov med tilbakevirkende kraft. Har ikke vært lett å sanke poeng siste 2 år med c19 hvis man er i risiko gruppe.
  6. Hei, Noen som har fått til å omregistrere jaktvåpen i halvauto, som nå blir forbudt etterhvert, til DSSN for bruk i programmene der ? Hva krevde våpenkontoret ? Hvis man allerede eier våpen og har eid de i mange år bør det vel holde å være DSSN medlem ? blir hevdet fra våpenkontoret at man trenger vanlig aktivitet osv. Dette ble vel i sin tid innført for å "sile" ut de useriøse og dermed kun gi de som virkelig er aktive våpnene. I dette tilfellet er man jo allerede eier av aktuelt våpen, så det blir litt søkt å kreve 2 års aktivitet ?
  7. Vært litt ute av forumet en stund, men jaktgarderoben er nå økt fra 6 til 8 våpen ? har ikke fått med meg at de har klart å rulle ut dette, men flott isåfall Da blir det to rifler til
  8. Lurer også på hvor dere kjøper ptg boltene ? Midway eller usa import ?
  9. Panhead, hvis man kjøper PTG bolt, hva må gjøres for å få den til å funke i rifla ? er det tilpassninger ? Hva betyr å lappe bolten ? Hva pleier det å koste å rette kasse og gjenger ?
  10. Som nevnt, hvis du ikke skyter praktisk så ville jeg tatt den vanlige !
  11. Er det noen som kommer til å føre denne i norge ??
  12. Holder på å montere ny kikkert. Ser at kikkert tuben foran kommer ca. 1mm over løpet. Holder dette ? eller bør det være mer ?
×
×
  • Create New...