Jump to content

stiedge40

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

stiedge40's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hva med å fore de på redbull? kansje det går lit raskere.
  2. sikker på så du ikke er inntrenger på ulvens område.
  3. Vel vil der ikke at hunden deres skal bli drept av ulv så hold den i bånd. Å husk at hunden er inntrenger på ulvens teritorie.
  4. Alt lar seg ordne. (som regel) +/- 6 måneder å sola har en annen plass på himmelen...
  5. Da er NM rifle 2011 over å ut. (må vis rydde lit da) Jeg vil takke alle som var med og jobbet så vi fikk aransjert et NM, og en gratulasjon til våre ferske Norges mestre GRATULERER. Så ønsker vi på Gjøvik pk lit tilbake meldinger på godt å vondt så ting kan bli bedre. Hvem vet kanse blir det fler L3 matcher på revegården. send til rr@coldfox.org eller sr@coldfox.org eller tp@coldfox.org Ronny
  6. Bare å trimme avtreks fingeren det, kommer nok til å gå fort på noen av stagene.
  7. Hadde passet fint der. Så da vet du kansje hvem du skal spøre.. Uanst tror jeg det vil duke opp noen forvirede totninge som ikke vet bedre.
  8. Hjelp er det altis å få. Er jo en god mulighet for 2 klubber å samarbeide om. 1 på rifle og 1 på pistol. Skyte rifle 1 dag å pistol 1 dag. hummm Var det ikke noe sån i sommer oppe i trøndelag et sted tru. Det det ikke var dekning på tlf.
  9. Til Goatboy Alle L3 å nm har en maks grense på deltagere grunnet tid å begrensninger på baneanlegg. Nå er det blidt lit mindre plass på årets rifle NM side dette kun har vert planlagt og fått det godkjent av ipsc på ca 8 dager (å det er så si umulig). Vi i Gjøvik pk mener det er bedre med et NM med begrensninger en ikke noe NM i det hele tatt. Det er årstiden å skytelys samt begrensninger på baneanlegg som gjør at det er satt en begrensning på 60 på søndag. Men med de som skyter pri match på lørdag blir det ca 100 stk totalt. Men vis DU mener det er forlit så er det bare å sete i gang å organisere et NM. Er ikke noe som hindrer Deg i å gjøre det. Så da tar du vel NM rifle 2012? Vil gi ros til de i nfps styre som har jobbet med å få det til på så kort tid. Ronny
×
×
  • Create New...