Jump to content

mr.wade

Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

mr.wade's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. G-34 er nok mer egnet for open enn g-19, men greia er at jeg ville ha en med mindre grep og lengde. Hadde en 2011 med en hinsides komp (nesten carabin) lang og tung. Compen på glocken følger linjene på sleida, får 5 porter og jeg håper det holder, ellers så får vi borre..
  2. Midway var visst tomme de og....
  3. Var usikker lenge om jeg skulle gå for 17 eller 19, men jeg har ikke de største hendene og med magbrønn på så sitter den som støpt i handa. Det er nok en del mer å velge i av deler for en g-17, men mye av det går også på g-19.
  4. He he Som sagt, så er compen custom og den går innover i sleiden og det originale løpet gjenga.. Da blir det tettere mellom sleide og comp.. Lonewolf har også greie løp som er gjenga, men der blir det stor klaring hvis en ikke gjenger lengre inn...
  5. Jeg bygger på en g19, tuna avtrekk og innmat ellers.. Custom comp som likner på sjc sin. C-more sts rødpunkt med sleidemontasje (har sjc montasje i reserve hvis det ikke blir no suksess) zev-tech magbrønn.. Blir en liten morsom sak..
  6. Har sett på de bunnene der, men de var utsolgt sist jeg sjekka, så jeg venter i spenning.. Har maila litt med de på sjc men de sender ikke noe lenger selv om det koster under 100$.. Skal prøve å korte ned et langmag og se om jeg får det til å virke.. Driver å bygger nå så det begynner å haste litt siden sesongen er i gang mer eller mindre...
  7. Hei Er det noen som vet om det blir laget magasiner til glock 9mm som er 17cm lange og beregnet for open? Driver og saumfarer nettet men det eneste jeg finner er mag til 40cal og voldsomme plussbunner..
  8. Han vet hva han snakker om han.. Lykke til med kjøpet, og jeg håper du blir like fornøyd som meg!
  9. Det som overraska meg var den store forskjellen mellom 124grs og 140 grs. Mindre munningsvipp med den tunge kula. kan ikke klage på presisjonen heller.. Løp og kjøp
  10. har en stock 3 spesial (den nye typen) pistolen er veldig god å skyte med. Faktor med s&b 124 grains fabrikk ligger på 133-134 med 140 grains fabrikk rett under 140, men den er føles nesten som å skyte med 22.. meget behagelig rekyl.. Kan trygt anbefale denne pistolen.
  11. Da var saken i boks.. Sendte forespørsel til våpensøilen i Bergen om de kunne skaffe denne i Links, siden jeg er vanskapt.. De svarte at de hadde på lager og jeg sendte papirene over dit og nøyaktig en uke senere, kom pakka i posten i dag... Jeg må gi ros til butikken for god og rask ekspedering. Nå gjenstår bare moroa med å skyte inn løp og sikter..
  12. Stemmer det.. Glemte å skrive kaliber.. Cal.40 jeg lurte på ja...
  13. Noen som vet hvor man kan få tak i cal.40, 180grs partizan kuler?
  14. Driver å lurer litt på en scout rifle og snubla over en ruger gsr. Problemet er å finne en forhandler som har denne.. Har noen tips om hvor jeg kan lete?
  15. Kjøp en av harris variantene.. de holder iallfall. Prøvde en dyr kopi på 375 holland og det varte 2 skudd.. Vugge er et must, med mindre du bare Skal ligge på et betonggulv å skyte..
×
×
  • Create New...