Jump to content

knutt

Members
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

knutt's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

 1. Ja! Rugeren som er avbildet her er avkuttet, så kommer nok til å være innenfor med full løpslengde
 2. Hei! Jeg sendte inn søknad til politiet om en Ruger 10/22 for en uke siden. Siden jeg driver med dynamisk tenkte jeg å bygge en ruger til "AR liknende" rifle som kan brukes i minirifle og moro. Selve søknaden satt jeg på jakt og trening. Er jo lov å konkurrere med jaktvåpen. Gjorde det for da slapp jeg å finne frem så mye papirer og har mye plass i jaktgarderoben. Spørsmålet er at jeg tenker å kjøpe nytt chassis(Crazy Ivan chassis) til rugeren som man kan da montere på AR deler. Disse delene er butstock, handguard og pistolgrep. Burde jeg da heller si ifra og endre søknaden, spørre om jeg kan endre utseene på Rugeren eller går det fint siden det ikke er reg.pliktige deler? Sånn vil den se ut med de delene jeg har tenkt å kjøpe, inkl chassis.
 3. Nei er ikke karantene for 10/22, men mente at det er karantenetid fra du er registrert i DSSN til du kan kjøpe AR, inkl nødvendige stemnepoeng.
 4. Sant, skal tenke litt på det. Men sender inn søknad, så får jeg se hva jeg velger å gjøre med den.
 5. Må man ikke vise til aktivitet om jeg setter den på på dynamisk, minirifle som erhvervsgrunnlag, sånn som pistol? Er det isåfall noe man må ta med av dokumenter til søknaden? Som bevis på du er med i klubb osv?
 6. Hei! Tenker å kjøpe meg en Ruger 10/22. Jeg er "ny" aktiv dynamisk skytter som ser for meg å kjøpe rifle etter 2 års karantene tid. Men i mellomtiden kunne tenkt meg å ha en 22LR for å trene med for å få inn det fundamentale innen rifleskyting. Tenkte på Ruger 10/22 og kjøpe "militær" stokk for å komme så nært AR plattformen. Hvordan er det med import av stokker fra utlandet. Det er lovlig å importere stokk/chasiss uansett type karakteristikk, siden det ikke er vital del av 10/22? Skal jeg skrive på søknaden at jeg ønsker å bruke den "til jakt", men egentlig bare bruke den til å trene/leke seg med. Vet at å ha våpen med militær karakteristikk ikke er lov på jakt. Så vil ikke ha tatt den med på jakt. Eller skal jeg sette det på; Våpen skal brukes til: Trening og krysse av for Klubb trening. Må jeg søke på nytt for å endre stokk hvis jeg sier den skal brukes til trening? Takk for svar!
 7. Så kan jeg ta våpensøknaden fra nærmeste politistasjon, deretter sende det i posten med dokumentasjon til stasjonen i mitt distrikt(Sør-Øst politidistrikt(til drammen da?))?
 8. Hei! Har lett litt men finner ikke noe svar på spørsmålet mitt. Studerer langt fra der jeg er registrert(folkeopplysningsadressen), så lurte på; Går det ann å søke om våpentillatelse i annet fylke enn der man er registrert? Evt vil søknaden bli videresendt til "nærmeste" kontor fra min registrerte adresse? På forhånd takk!
 9. Okay! Takk for svar. Så kan jeg ha en Glock 17 som spesialpistol og en CZ Shadow 2 som Grov/Militær? For det er de to jeg ser for meg. Men Shadowen kommer til å bli senere brukt til dynamisk.
 10. Hei! Jeg skal søke for første gang nå om ikke så lenge. Hørt at man kan søke på inntil 4 første gang. Så jeg lurer på om det er mulig å søke om 2 stk 9mm for første gangsøkeren? Takk for svar!
 11. Ja dette er akkurat det jeg føler nå. Har en liten følelse på at Glock blir isåfall pistol nr 2 fremtiden. Må nok skyte litt mere glock og CZ før en beslutning. Men lener for øyeblikket mot CZ som start pistol.
 12. Ja du har ett poeng der. Skal spørre og undersøke litt mere. Har fått skutt ca 100 skudd med Glocken, men CZ S 20 ish. Man det var ikke nok tid til å bli kjent med noen av de. Men det gav meg en pekepinn. Så at jeg hadde bedre samlinger med CZ. Men er som sagt for lite tid med de for å dra konklusjon.
×
×
 • Create New...