Jump to content

Robb1

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Robb1's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei! Har bestemt meg for å investere i demper til 308'n, da det viser seg at den er litt høylytt Det er noen eldre tråder med dette emnet, men det har jo skjer jo utvikling hele veien. Går en del på revejakt om natta, og er litt lei av å bekymre meg for nattesøvnen til folk! Lurer derfor på om dere har noen anbefalinger? Hvor mange desibel bør demperen redusere smellet med? Gjør ingenting at den er litt lett heller. Skjønner at det fort blir dyrt med en hvis den er lett og "kraftig".
  2. Slenger inn et spørsmål her! Er fersk jeger, og har nylig anskaffet meg en .308 win. Tenkte jeg skulle slå et slag for rypene i år, og jakte litt rev. Det jeg lurer på er om det går ann å lokke i skog/fjell? Og kan jeg bruke treningsammunisjon til jakten? Har skutt litt med Geco Target, og denne har faktisk blyspiss selv om det er treningsammo. Er det noen som har erfaring med denne ammoen? Mvh. Robert.
  3. Takk for tips!
  4. Hei! Er fersk jeger, og har et spørsmål til de mer erfarne jegerne her på forumet. Hva slags ammunisjon bruker dere på forskjellig vilt? Har en hagle (12) og rifle (.308win). Har brukt disse sålangt på det viltet jeg har jaktet (med varierende resultat). Kom gjerne med andre forslag! Rype/kråke: Winchester superspeed #7/#5 36g/ Gås: Anbefalinger? And: Anbefalinger? Rev: Rottweiler #2 52g (god effekt på kort hold hvertfall) Har ikke tatt rifla i bruk enda, så kom gjerne med anbefalinger!
  5. Robb1

    Cz-Klubben

    Tusen takk for svar. Blir heldigvis ikke så mye jakt på rev og tiur, men 17 HMR blir som du sier litt puslete mot større småvilt. Har tenkt en del på kjøpet. Hører V-maxkula er tøff nok for rev på 100 m? En ansatt på en veldig seriøs våpenforretning var ikke i tvil om valg av kaliber når jeg fortalte han om hva jeg skulle bruke den til. Men har også lest flere innlegg her på Kammeret.no om folk som sier det er for lite. Men takk for svaret! : ) Veldig mye i det du sier.
  6. Robb1

    Cz-Klubben

    Hei! : ) Vurderer en 455, men klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg enten skal kjøpe en American eller en Varmint. Har noen noe erfaring/kunnskap om disse to(evt. en av dem)? Og hvordan fungerer 17 hmr som småviltkaliber, spesielt med tanke på rev, gås og toppjakt? Håper på svar. Er ung og veldig ny når det kommer til jakt!
×
×
  • Create New...