Jump to content

blodhunden

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

blodhunden's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei. Noen som vet om denne salongen er kommet i salg noen steder? Ser jo rimelig grei ut, forhåpentligvis uten å koste skjorta. Er jo også et greit pluss at den tar 10/22 magasiner. Link: http://www.ruger.com/products/americanR ... odels.html" target="_blank
  2. Blant de jeg har eid, P22, Beretta 87T, S&W 22a, er det P22 jeg har skutt desidert mest med, og som jeg ville savne mest hvis jeg kvittet meg med den. Kjøpte min brukt for litt over 1000 kroner. Har hatt en del felfunksjonering med den med CCI standard og annen svak ammo, men den fungerer adskillig bedre med f.eks Mini-Mag, hvor den aldri har feilet. Rimeligere ammo som er ca like bra er Federal Champion. Fungerer også 100% med cci standard og lyddemper. Presisjonen er ok når du lærer deg å skyte med den, da avtrekket er en smule hardt, men ellers bra. Nå skriver du førstegangsvåpen. Søk på denne som spesialpistol, så kan du kjøpe det som alle anbefaler seinere, Ruger eller Buckmark. Når det er sagt, hvis Ruger og Buckmark var eineste alternativ så hadde jeg ikke giddet skyte. Skal også sies at jeg vurderer å selge min, og se om den nye P22Q er bedre funksjonsmessig. Hovedsakelig pga at utvalget i ammunisjon her jeg bor er begredelig.
  3. Tillater meg å bumpe denne siden jeg lurer på det samme, selv om det er en gammel tråd.
  4. Hei, prøvde å søke, men fant ikke svar på det jeg lurte på. Tenkte å sende inn søknad på 10/22 nå når det ser ut til å ta seg opp med behandling av søknader, og da få den gjenget. Siden det kan være praktisk å beholde de faste siktene lurer jeg på om denne løsningen er noe folk er fornøyd med, og om det kan være ulemper som jeg ikke har sett på mine andre rifler med utvendig gjenging. Tenker da på skyting med og uten demper, etter at den er innvendig gjenget. Hvis der er noen momenter som taler imot er det like greit å bare gjenge utvendig. Håper på innspill
  5. Hei, har ikke prøvd børselars, men winge, intersport, interarms, flere schou, lokale forhandlere har jeg prøvd. Hadde nok hatt mer tålmodighet hadde jeg begynt å leite før papirene var godkjent trodde ikke det skulle være vanskelig å finne denne.
  6. Hei, første post, hvis den skulle vært i kjøp og salg så beklager jeg Hadde bestemt meg for denne, men siden schou ikke har den på lager og venter den inn før midten av desember, vurderer jeg import. Før jeg gjør det, er det noen som veit om noen norske forhandlere som har denne inne? Ny, ikke brukt. Har ringt et par forhandlere, men hatt lite hell.
×
×
  • Create New...