Jump to content

pepperman85

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pepperman85

  1. Syns avtrekk ble ok etter litt justering. nå venter jeg ny stokk fra boyds Gøy med slik billig rifle man kan forbedre litt på.
  2. Lett å forstå hvorfår det er så mange av dem... Men vinteren er enda ung i finnmark, og før eller siden gjør dem en tabbe
  3. Vanskelig denne kråkejakta . Har Lagt ut åte i fjæra på isen. Kråkene kommer å spiser, Men... Bare di ser toppen av lua mi flyr de Som ett svar graver jeg meg "skyttergrav" i snøen og henger opp hvitt camonett. Nei da sender de ut en "speider" som sitter og følger med om jeg nærmer meg camonettet. Straks den ser meg varsler den alle kråkene og skjærene ved åte, som flykter
  4. Skutt to-tre hundre skudd med min i kaliber .223. Min konklusjon: Dårlig avtrekk (Tungt), Simpel kolbe, og at Utkastern noen ganger ikke kaster hylsa ut av våpenet. Den har derimot god presisjon. og den fungerer OK til mitt bruk.
  5. Sikkert derfor forhandler er høyere priset enn privatpersoner.
  6. jeg og mener 40% er fair. En del som selger med ca 20% på nett... ender vel opp med en ny tikka t3....
  7. pepperman85

    Sakoklubben

    syns at sako e saiko dyrt.. men sikkert bra merke for dem som tar seg råd til ett...
  8. Hva er gunstig bruktpris på ei rifle? Hvist jeg kjøper en rifle og kikkert til ca 10.000 bruker den 2 år og ca 200 skudd (ett ekspempel) Hva er prisfallet? Spør fordi jeg er på utkikk etter rifle, og er av oppfatning av at det lønner seg å kjøpe nytt.
×
×
  • Create New...