Jump to content

Baileys

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Baileys's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Mitt lille ladehjørne. Veldig fersk med dette, men utrolig moro!! Her lades det 44.Magnum - .357Magnum og 9mm - og også snart .45acp Noe av kontorinnredningen måtte bøte som ladebord.
  2. Hei. Begynte med pistolskyting ifjor høst. Har høst/vintersesongen innendørs med .22kaliber - og fikk etterhvert god fremgang. Gleden var derfor stor da jeg for en mnd siden kunne kjøpe mitt eget våpen, og komme igang på 25m banen utendørs. Handlet meg en ny 9mm SigSauer 226 X-Six Mastershop, skulle være kjempekvalitet. Men, jeg treffer så sinnsykt dårlig!!!! Ned til venstre, ned til venstre, flue her og flue der... Avtrekk. Ja, men hvordan forbedrer jeg det? Har nå rundt 1.300 skudd - fortsatt uten særlig progresjon. Er dette noe jeg må regne med, eller er jeg bare ikke skikket til dette....
  3. Frakten har du vel avklart med butikken du handler fra!? HH tok 400,- kr i frakt - fortolling koster 120kr + et gebyr på 75kr.
  4. Pakke med pang sendt tirsdag kveld (13/03) og imorges (fredag 16/03) kl 0800 kunne jeg hente pakken på Alnabru. Veldig smidig og problemfri hele prosessen. Mange penger spart! Storfornøyd med Hunters House!!
  5. Da skal du jo få refundert gebyret!
  6. Jeg har bestillt min hos Jaktdepotet i Drammen.
  7. Jeg sparte over 8.000kr på å kjøpe min 226 X-Six Mastershop fra Hunters House i Danmark sammenlignet med Capsicum. Problemfritt å handle fra Danmark, og nå er kursen meget gunstig også!
  8. Hva garderoben din angår så kan jeg ikke uttale meg, da jeg ikke kjenner til pangene du nevner. Men synes som du sier at magefølelsen er viktig å lytte til Men at søkerekkefølgen skulle få betydning for tillatelse eller ikke har jeg problemer med å svelge. Da ber jo i tilfelle onkel blå at vi skal spekulere i dette, og det hele blir litt tilfeldig - synes jeg. Det er dokumentert behov som styrer dette. Jeg søkte på 9mm (bruksområde Grovpistol) og .45acp (bruksområde Militær) samtidig som mine første to - og fikk innvilget uten videre spørsmål.
  9. Søkte på mine to første pistoler samtidig (9mm & .45acp) Betalte kr860 ved innlevering. Hos Follo Politidisktrikt tok behandlingen 4 dager - og nå ligger de her innvilget begge to.
  10. Capsicum har hylster som passer. Men aner ikke når webshopen deres er oppe igjen.... Midway har flere typer magasin.
  11. Har du sett på huntershouse.dk ? Tror de har noen på lager der.
  12. Baileys

    Desert Eagle

    Pedersens Vaabenlager skaffer sort utgave (XIX)iløpet av 1mnd!
  13. Jeg overtok min Tervueren fra oppdretter da han var 7mnd. Han var da godt sosialisert, men ikke dressur trent. Jeg kunne ikke bedt om en bedre kamerat! Lykke til!
  14. Har en sterk "må ha" følelse for ovennevnte våpen.... Noen som har erfaring med den?
×
×
  • Create New...