Jump to content

Rapid

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Rapid's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei! Skrudde kikkertsiktet av rifla her om dagen og oppdaget da at det var kommet en bulk i røret etter montasjen. Har dette noe å si?
  2. Rapid

    Lett jaktrifle

    Ammopris har vel ikke så mye å si, hvertfall ikke om man tenker på jaktammoen.. er ikke så fryktelig mange skudd som går til jakt i løpet av et år
  3. Rapid

    Norma NP trainer

    Er helt ok samling det.. Satser på at det bare er de med negative erfaring skriver her, og de som har god erfaring ikke sier noe:)
  4. Rapid

    Norma NP trainer

    Skal prøve disse selv nå snart.. kjipt om de er så dårlige siden jeg handlet 2 esker...
  5. Signerer den, at Mr. a-tec er veldig serviceinstilt!!!!
  6. Rapid

    7,62x39 ?

    Hvordan blir regnestykekt for å få dette over i kg?
  7. Siden vi først er inne på dårlig kulehold.. Da tror jeg feilen skyldes at ekspanderknappen i dien er litt for stor. Kan noen si hva som skjer med trykket i forskjellige patroner med samme ladning, men kuleholdet er forskjellig? Nesten ikke kulehold, godt kulehold og med krymp i tillegg? Altså alt er likt bortsett fra kuleholdet.
  8. Rapid

    7,62x39 ?

    Off topic, men hvordan regner man anslagsenergi?
  9. Har handlet en del fra JD og har blandede opplevelser. Har fått kjempegod service flere ganger, både i butikk og pr tlf. Men har også opplevd det andre veien, korte dårlige svar på tlf og mye rot med bestilte varer. Jeg kommer sikkert til å handle mere der, men det blir nok bare varer som er i butikken og ikke trenger å bli bestilt inn.
  10. Han som godkjente min prøve klarte å kaskje skjemaet, enda jeg hadde 2 forsøk igjen.. tenkte ikke noe over det der og da... men nå som jeg skal skyte opp med en børse til, er det jo litt irriterende...
  11. Gjør det egentlig noe om den soter litt på hylsehalsen? Noen kjøpeammo blir jo også litt mørkere på halsen. Er kanskje forskjell på helt sort eller bare litt?
  12. Hva kommer en slik på i pris om man er medlem/ ikke medlem? Må innrømme at jeg har litt lyst på en slik børse!
×
×
  • Create New...