Jump to content

zaco

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by zaco

  1. zaco

    Geco 6,5

    Takk for mange interessante svar, ble jo en hel diskusjon av dette gitt For å vri emnet over til noe annet. 6,5*55 ferdig ammo som sørger for knall & fall , men liten kjøttødeleggelse. Tips? Har testet diverse i årenes løp uten å se de store forskjellene. (Nosler,Oryx,Winchester PP,Sellier bellot)
  2. zaco

    Geco 6,5

    Noen som har testet denne på Rådyr/Hjort? Geco Softpoint 6,5X55 10,1Gr 20Stk Er jo latterlig billig så blir jo litt skeptisk. Tidligere benyttet Nosler i 6,5.
  3. Må man ha dansk jakttegn også ved jakt i hegn? Håper på svar
  4. Har nylig kjøpt ny Schultz & Larsen traveller. Enkelt å ta av på løp. Spørsmålet er som følger: Legger merke til at i forkant ligger stokk inntil på den ene siden, mens på andre siden er det noen mm å gå på. Altså inntil løpet. Har dette noe betydning?
  5. Kjøpte Winchester 30-06 180grs PP fra Jaktfall, og skjøt en Rådyrbukk i bukkejakta med denne. Avstanden var ca 150 meter,sto med bredsiden til. Lungeskudd og falt på stedet. Utgangshullet var i bogen, og store deler av denne var knust. Erfaringsmessig ikke veldig forskjell fra andre dyrere kuler jeg har benyttet Det er selvsagt litt "kanon" å bruke 30.06 på Rådyr.
  6. Skriv gjerne erfaring fra hvordan det fungerer med los indikator på den nordiske modellen når dere tester. Har selv en drever jeg vurderer å bytte halsbånd på hvis dette fungerer bra.
  7. Ble en liten sekstagger for noen dager siden på femte turen. Nå får vi vente med resten av rådyrjakta til hunden kan være med
  8. Har hatt 3 bukker rundt jakttårnet i vinter, den ene er fremdeles daglig innom så håper å se en av de i bukkejakta. Noen som tør tippe alder?
  9. Godt forslag, men tror den blir tungvinn å bære med seg
  10. Takk for forslag, finner den på http://www.wingevapen.no/index.php?do=product&id=56 Det jeg lurer på er om dette er samme? http://www.jaktogfriluft.no/display.asp ... rodid=2082 Står ikke Premium på denne, så lurer derfor på om den finnes i " med og uten Premium utgave" Jakt og friluft er liksom rett i nærheten derfor jeg lurer.
  11. Noen som har erfaring med stolsekken Härkila Keino, synes den ser bra ut. ? På jakt etter en sekk som ikke er så stor, denne er 25l, ( bilde av den her http://www.finn.no/finn/torget/annonse? ... e=36475770)
  12. Fikk dette svaret fra Garmin Norge i dag:( Takk for din henvendelse angående DC 50. Garmin har valgt å ikke ha dette på de nordiske modeller, og det er ikke planer om nye modeller som har det i nærmeste fremtid. Med vennlig hilsen / Best regards
  13. Sendte en mail til Garmin Norge tidligere i dag, og spurte om de trodde dette kom etter hvert også på den nordiske (Foreløpig ikke fått svar.) I alle fall for min del er det denne funksjonen jeg savner når jeg sitter i skogen en sen ettermiddag og lurer på om hunden har gitt seg når han er langt utenfor hørehold.
  14. Skulle nettopp til å forhåndsbestille denne hos jaktfall, så sveipet jeg innom her og så informasjonen om los indikator. Da blir det ingen bestilling idag gitt, det var en skuffelse at de har utelatt losindikator på den norske. På jaktfall sine sider står det faktisk at det er med. Får vente litt å håpe du tar feil merkel95s
  15. Takk for gode innspill, vil en 150 GRS i samme type ødelegge mindre, men "drepe" godt nok?
  16. Noen som har erfaringer med denne ammunisjonen, er latterlig billig og blir da automatisk litt skeptisk. Skal forøvrig brukes til Rådyr/Hjort evt. for min del. Dersom noen har reell erfaring hadde det vært interessant å høre
  17. Endelig i går kveld gikk en bukk i bakken. Satt lenge og så på geit og kje som beitet i en stor hogst, plutselig kom det en bukk smygende fra andre enden i retning mot geita. Måtte studere den ganske lenge for å være sikker på at det faktisk var en bukk, da den hele tiden smøyg seg bak noen småfuruer. Lot etterhvert skuddet gå på omlag 120 meter, og det ble knall og fall:) Da var bukkejakta 2011 over for min del, får spare resten av kvota til hunden Lykke til videre dere som skal mer ut på bukkejakt.
×
×
  • Create New...